Otobüs Haberleri

Otobüs Haberleri

Otobüs Hâkimiyetini Kaybetme Sonucu Karakaya Barajına Düştü

25 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde Merkez - Atabey İskele Hattına çalışmakta olan Özel Halk Otobüsü, iskele yanında yolcu indirmek için manevra yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Karakaya Baraj Gölüne düştü.

Malatya’yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

El Ele Güvenli Geleceğe Projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)” kapsamında yeni eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (Maşti) ve Tren Garında karışılandı.

Satranç Sporcuları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

1.Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’na katılmak için Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gelen katılımcılar, üstü açık tur otobüsü ile ilçedeki tarihi mekanları gezdi.

Büyükşehir Belediyesi Hastane Durağını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde bulunan otobüs duraklarının yenilenmesinin ardından hastane güzergâhına çalışan minibüs durağında da yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya'da Ulaşıma Zam. 1 Biniş 4,5 Tl İken 6 Tl Oldu

MOTAŞ şirketi ile özel sektöre ait halk otobüslerinde yolcu taşıma ücretlerine 02.06.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tam bilet fiyatı 6,00 TL öğrenci bilet fiyatı ise 3,00 TL olarak uygulanacaktır.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Hassas Burun Bonita’dan Kaçamadılar

Polis ekipleri Batı illerine giden bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Hassas burun Bonita’nın da dâhil olduğu aramada 29 kilo 395 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Keskin, Akaryakıtta Tek Çözüm Devletin KDV Ve ÖTV‘Den Vazgeçmesidir

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Başkan Çınar: Bölgemizin En Güzel Otobüs Terminaline Sahibiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şehit Hamid Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) esnaflarını ve yolcularını ziyaret ederek, taleplerini dinlediler.

Belediye Otobüsleri Kurban Bayramının 1’inci Ve 2’inci Günü Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Üstü Açık Otobüsle Sokakları Dolaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 101’inci Yıl Dönümü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı Salgın Nedeniyle Vatandaşların Evlerinde Coşkulu Bir Şekilde Kutlamaları İçin Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İçin Özel Bir Programa İmza Atan Battalgazi Belediyesi, Rengarenk Süslediği Üstü Açık Tur Otobüsüyle, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Bu Yılda Evlerinden Çıkamayan Çocukların Bayramını Kutladı.

Çilesiz Otobüs Durağı Yenilenerek Hizmete Sunuldu

Malatya’da şehir içi ulaşım ağının yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biri olan ve toplu taşıma araçlarının seferlerinin düzenlendiği Çilesiz Otobüs Durağında yapılan yenileme çalışmaları tamamlanarak durak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çilesiz Otobüs Durağı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İl genelinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yanında şehir içerisinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Valilik yanında yer alan Çilesiz Otobüs Durağı’ nda yenileme çalışmaları başlattı.

MOTAŞ Hijyen Ve Temizliğe Büyük Önem Veriyor

488 Otobüs Durağı Ve 58 Trambüs İstasyonu Düzenli Olarak Temizleniyor...

Keskin: Devlet Bankaları’da Çözüm Ortağı Olmalı

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüs Hatları Dönüşümü Projesi kapsamında Özel Halk Otobüsü işletmecisi olan esnaflarının...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir’e Otobüs Hibe Edildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçemizden gelen otobüs talebine olumlu yanıt verdi.

Gürkan, Hizmette Kaliteyi Hep Yüksek Tutacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bünyesine kattığı 15 yeni otobüs Malatya caddelerinde hizmete başladı.

Kooperatifçilik Otobüsü Malatya’da

 Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

65 Yaş Üstü Vatandaşların Otobüs Biniş Kartları Kullanıma Açıldı

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçici süreliğine, toplu taşıma kartları iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşların, biniş hakları yeniden sağlandı.

Battalgazi’de 19 Mayıs Coşkusu Balkonlara Taşındı

Battalgazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nın 101’inci Yıl Dönümündeki Sınırlı Kutlamaları Kapsamında, Türk Bayraklarıyla Süslenmiş Üstü Açık Tur Otobüsüyle Şehir Turu Atıldı.

MOTAŞ Otobüs Ve Trambüslerin Dezenfekte Çalışmaları

MOTAŞ, yolcuları daha temiz ve sağlıklı bir şekilde taşımak için araçlarını her gün detaylı temizlikten geçiriyor.

Otobüs Güzergâhlarında Değişiklik Yapıldı

Dünyada ve Türkiye’de her geçen gün daha fazla yayılan korona virüsüne karşı yeni tedbirler alınmasının yanısıra yerel düzeyde de tedbirlerin uygulanabilirliğini artırmak için bazı kararlar alınıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yeni Alınacak Otobüslerin Rengini

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından yeni alınacak olan otobüslerin ne renk olacağına halk karar verecek.