Mustafa Şahin Haberleri

Mustafa Şahin Haberleri

Vali Vekili Şahin,  Koronavirüs Denetimi Yaptı

Vali Vekili Mustafa Şahin, nüfusun yoğun olduğu il merkezinde bulunan kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

Şahin, Tecrübesi, Deneyimi ve Birikimi Olan Bir Kardeşimiz

AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hizmetlerimizle Onları Rahatız Etmeye Devam Edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biz bir dava hareketiyiz. Bu milletin, devletin, ümmetin, bayrağın, ezanın kesinlikle payidar olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

“Amacımız Sorunlara Neşter Vurup, Çözüm Üretmek”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Amacımız sorunlara neşter vurup, vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunları çözmek” dedi.

Milletvekili Şahin, Dernekleri Çoğaltmalıyız

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Semerkant Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Şahin, "Malatya'mıza 17 Katrilyon Liraya Yakın Yatırım Gerçekleştirdik" 

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin; "Her yapmış olduğumuz çalışma inanın bizden önceki hükümetlerin tamamından kat ve kat daha fazlasıydı.

“Türkiye’de Hiçbir Şey Artık Eskisi Gibi Değil”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Tabi ki biz milletin vekili olduysak milletin adına burada siyaset yapmaya çalışıyoruz.

Şahin: 28 Şubat’a ve 15 Temmuz’a Türk Milleti Geçit Vermedi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Arguvan’a Ziyarette Bulundu.

Şahin, Değil Milletvekili, İnsan Bile Olamaz

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “251 şehidimize, gazilerimize çok affedersiniz “it” diye bir tabirde bulundu.

"FETÖ'nün Taşeronluğunu Yapıyorlar"

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Muhalefetin bugüne kadar yapmış olduklarına baktığımız zaman şuanda genel başkanları seviyesinde FETÖ'ye uşaklık ediyorlar" dedi.

Vatandaşımız Ne İstiyorsa Onları Yerine Getirdik

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bizim dönemimize kadar bu ülkede yapılan çalışmalara baktığımız zaman yüzeysel bir takım pansuman tedbirler yapılıyordu.

Osmanlı Bir Defa, Türkiye Her 10 Yılda Bir Yaşadı

Ak Parti Heyeti, Mahalle Mahalle Gezerek 16 Nisan’ın Önemini Anlatmaya Devam Ediyor:Osmanlı Bir Defa, Türkiye Her 10 Yılda Bir Yaşadı.

Mahallelerden 16 Nisan İçin 'Evet' Sesleri Yükseliyor

Ak Parti, Mahalle Toplantılarını Aralıksız Sürdürüyor.