Kan Haberleri

Kan Haberleri

Türk Büro-Sen Malatya İl Başkanı Çınar, Sosyal Güvenlik Haftası Açıklaması

Türk Büro-Sen Malatya İl Başkanı Gökmen Çınar, Sosyal Güvenlik Haftası Münasebetiyle, SGK Çalışanların Sorun Ve Talepleri İle İlgili Bir Basın Açıklamasında Bulundular.

Evren, Deprem Bölgesi Olan 4 İlde Uygulanmayacak

Başkan Evren' Hazine Destekli Krediler Tasarruf Tedbirleri kapsamında deprem bölgesi olan 4 ilde Uygulanmayacak'

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Malatya’mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Başkan Zor, Anadolu Basınından Etki Ajanlığı Değerlendirmesi

ABB Genel Başkanı M. Bora Zor: “Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor. Etki Ajanlığı konusunu basın üzerindeki ablukayı daha da artıracaktır.”

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Malatya’ya Bundan Sonra’da Desteklerimiz Olacak

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Er: Modern Yaşam Alanları Oluşturuluyor

6 Şubat depremleri sonrasında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’nde başlanan konutlarda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

82 Mahallemizin Yaşam Şartlarını Aynı Seviyeye Getireceğiz

Başkan Geçit, Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantılarına Devam Ediyor.

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Başkan Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Gelinciktepe Gençlik Merkezi Yakın Zamanda Gençlerin Hizmetine Sunulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yapımında Sona Gelinen Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde İncelemelerde Bulunarak, “Bir An Önce Gençlik Merkezimizin Kapılarını Gençlerimize Açacağız” Dedi.

Başkan Er, Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Er,  Kalıcı Konutlarına Kavuşturmanın Gayretinde Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İkizce Mahallesi’nde yer alan İkizce Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

AKÇADAĞDER Yönetiminden MASKİ Genel Müdürü Çeçen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AKÇADAĞDER Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Özcan, Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Basına Tanıttı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Yaptığı, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'ni Basına Tanıttı.

Vali Yazıcı, Başkanlığında Battalgazi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde, Battalgazi Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın, TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutları inşaat alanında devam edilen çalışmaları ve konutları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçit, Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.