Çin Haberleri

Çin Haberleri

Vali Yazıcı, Dünya Çiftçiler Günü Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle, Tarımsal Üretiminin Geliştirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen Zirai Ekipman, Fide ve Tohum Dağıtım Törenine katıldı.

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Ölmeztoprak,  Depremde Hasar Alan Tarihi Cami Ayağa Kaldırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan “Akçadağ Merkez Çarşı” caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Eğitim Yuvalarında Şiddete Son!

Eğitim Yuvalarında Şiddete Son! Can Güvenliğimiz İçin Acil Eylem Planı Şart! Basın Açıklaması.

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

Yazar Erdoğan, Kitabının Gelirini Yetimler Kervanına Bağışladı

Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan’ın Rahmetli Eşi için yazdığı “Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” kitabının tüm gelirini Yetimler Kervanı’na bağışladı.

 Er, Şehrimizi Ayağa Kaldırmak İçinVar Gücümüzle Gayret Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Ölmeztoprak, Malatya’da İmar Ve İhya Çalışmaları Sürüyor

Malatya’da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalarda ki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Babacan, Orta Hasarlıların Sürecini Artık Nihayete Erdirmek İstiyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan Orta hasarlı binaların güçlendirme kredisi hakkında açıklamada bulundu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Dev Ameliyat

Gelişmekte olan ülkeler için en önemli sağlık sorunlarından biri olan Obezite ameliyatları artık çok daha kolay.

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Yalçın, Özal Ve Hamido İçin Ölüm Yıldönümünden Dolayı Mesaj Yayınladı

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

Başkan Dağ'dan Özal Ve Hamido İçin Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle  bir  mesajı Yayımladı.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Vali  Yazıcı, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2.Ordu Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.