Ayı Haberleri

Ayı Haberleri

Başkan Er, İstiklal Meşalesi 19 Mayıs’ta Samsun’da Yakıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Casa Şehitleri Anıldı

Vali Ersin Yazıcı, 16 Mayıs 2001 tarihinde Akçadağ ilçemizde Casa Tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan 34 kahraman şehidimiz için Akçadağ Anıtpark’ta düzenlenen anma programına katıldı.

Vali Yazıcı, Dünya Çiftçiler Günü Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle, Tarımsal Üretiminin Geliştirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen Zirai Ekipman, Fide ve Tohum Dağıtım Törenine katıldı.

Vali Yazıcı, Yeşilyurt İlçesindeki Meyve Bahçelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; “Dünya Çiftçiler Günü” münasebetiyle, Yeşilyurt ilçesinde bulunan kayısı ve kiraz bahçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Başkan Zor, Anadolu Basınından Etki Ajanlığı Değerlendirmesi

ABB Genel Başkanı M. Bora Zor: “Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor. Etki Ajanlığı konusunu basın üzerindeki ablukayı daha da artıracaktır.”

Vali Yazıcı’dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Başkan Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

AKÇADAĞDER Yönetiminden MASKİ Genel Müdürü Çeçen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AKÇADAĞDER Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Özcan, Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Basına Tanıttı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Yaptığı, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'ni Basına Tanıttı.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

YHT İstanbul Sivas Seferleri Başlıyor

Başkan Bakar, “Ulaşımın kolay olduğu yerlerde turizmde de ayrıca daha bir canlılık oluyor. Sivas'ta ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlü kılan illerden biri olma yolunda. İstanbul-Sivas arası aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yazıcı’dan İl Jandarma Komutanlığında Görev Yapan Şehit Kızına Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, 28 Mayıs 1994 yılında araç geçiş sırasında mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit Uzm. Çvş. Abdurrahman Selçuk’un, İl Jandarma komutanlığında görev yapan kızı psikolog Özge Selçuk’u ziyaret etti.

Vali Yazıcı’dan Trafik Ve İlk Yardım Haftası Mesajı

Toplumda trafik güvenliğini sağlamak ve devam ettirmek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk haftası “Trafik ve İlk Yardım Haftası” olarak kutlanmaktadır.