Başkan Şinasi Yılmaz, Yeniden Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Kongresinde Şinasi Yılmaz ve ekibi yeniden güven tazeledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Yılmaz Kongrede yaptığı konuşmada, “Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun 1993 yılında temellerini atmış olduğu bu kutlu davamızın Genel Başkanımız Mustafa Desteci, önderliğinde 29. yılını azim ve şevkle kutluyoruz. Nice 29. yıllar temennisi ile bu kutlu davaya hizmet etmekten onur duyuyorum.

Mücadelemiz inşallah yüksek hedefler uğruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin duaları ve destekleri ile ayakta duracağız. Milletimizin ve medeniyetimizin verdiği destekle bizleri ikinci dönemde unutulmaz bir gün olması temennisi ile insanlığa hayırlı hizmetler yaparak gök kubbede hoş sedalar bırakmak için bu dünyadan öte tarafa göçecek hizmetleri yapmayı Cenabı Allah bana ve ekibime nasip etsin diye dua ediyorum “ dedi.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur BULUT, Kongrede birlik ve beraberlik mesajları verirken, Önümüzdeki seçimlerde parti loğumuzla seçimlere gireceğiz dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya Yeşilyurt İlçesinin kongresi için Malatya’dayız ve bu kış hava şartlarında buraya kadar gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Başkan Bulut, Burada gerçekleşen bu kongremizde bizleri yalnız bırakmayan ve yine salonu dolduran tüm Gönüldaşlarımıza, dava arkadaşlarıma ve tüm misafirlerimize partim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Uğur Bulut, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Şükranla anıyoruz. Burada huzurunuzda bir kere daha lider şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na Allahtan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Bugün yapılan Malatya Yeşilyurt İlçesinin kongresi, Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum, Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Kongreye BBP Genel Başkan Vekili Uğur BULUT, BBP MDK Üyesi Ercan ALTUNKAYA,  BBP Cafer CONGAL, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet ÖZER, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Cevat ASLAN Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN, MHP Battalgazi İlçesi Başkan Vekili Mustafa ERCAN, BBP Malatya İl Başkanı Ali Rıza ULUTAŞ,  BBP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen GÜR, Akçadağ Der Genel BAŞKANI Murat Maskar, Güç Birliği Yüksek Hassasiyet MYK Üyesi Ahmet İMREK, Doğru Partisi Malatya İl Başkanı A.Turan YALÇIN, Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler Başkan Danışmanı Güneydoğu Bölge Koordinatörü Veysel KARADEMİR, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Vekili Semih AKSOY, Gelecek Partisi Akçadağ İlçesi Başkanı Ahmet ALADAĞ, Gelecek Partisi Battalgazi İlçesi Başkanı Sami DAŞKIRAN, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Vekili Aliseydi YAKUT, YADER Dernek Başkanı Mehmet ÇOLAK,  STK Oda Başkanları Ulusal Ve Yerel Temsilcileri Ve Davetliler Katıldılar.

YÖNETİM KURULU

1-Başkan, Şinasi YILMAZ

2-Yüksel DUMAN

3-Ömer KARAKUŞ

4-Erdal KARACA

5-Cumali DAĞDEVİREN

6-Naim İDASLİ

7-Siddik ÇOŞAR

8-Sabahattin AKGÜN

9-Nefer ÇATALKAYA

10-Ersin ADANUR

11-Abil Muhsin GÜRBÜZ

13-Vahap ALABACAK

14-Yasemin YAĞCİ

15-Suna BLLCİ

16-İbrahim COŞKUN

17-Murat DURMUŞ

18-Okay ZİNCİRLİ

19-Hikmet AÇİL

20-Murat İLBAY

21-Orhan TOPUZ

22-Burkaz KEREM

23-Yunus KATİYAN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN