Başkan Maskar Sünnet Programına Katıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Genel Başkanı Murat Maskar, Genel sekreteri Tuğba Farimaz’la birlikte Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar’ın kuzenleri Zeynep Yağan ve Serkan Yağan’ın biricik oğulları Eymen’in Sünnet törenine katıldılar. Başkan Murat Maskar, Sünnet törenine katılarak Eymen Yavrumuzun bu güzel gününde bizlerde Akçadağ Dayanışma Derneği olarak mutluluğuna ortak olduk dedi.

Eymen’in Sünnet töreni Mevlidi Şerif ile başlayarak ve ardından Akçadağ türkülerinin yer aldığı düğünde dikkat çeken salonda bir hayli ve coşkulu bir sünnet şöleni gerçekleştirildi. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Genel Başkanı Murat Maskar, Burada yaptığı konuşmasında bizler Akçadağ derneği olarak her zaman hemşerilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağımızı burada belirtmek istiyoruz.  Başkan Maskar, burada birlik ve beraberlik vardır. Bu birliğimiz daim olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Zeynep | 09 Eylül 2022 00:11

    Sayın başkanıma bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp düğün törenimizi sereflendirdigi için sonsuz teşekkür ediyorum.

BUNLARA DA BAKIN