Başkan İlhan, Ayak Basmadık Yer Sıkmadık El Bırakmayacağız

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını, istek ve temennilerini dinleyerek esnaf ile istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını, istek ve temennilerini dinleyerek esnaf ile istişarelerde bulundu. Başkan İlhan İlhan, Burada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan İlhan, Bizler MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı olarak her zaman esnafımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağız dedi.

Başkan İlhan, Malatya sebze ve meyve hali esnafı ziyaretinden sonra Malatya Galericiler Sitesi esnafını ziyaret ederek, Galerici esnafının talep ve temennilerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Pandemi nedeniyle gerçekten esnafımız çok zor günler geçirdi ve inşallah hep birlikte bu koronavirüsten biran önce kurtuluruz. Eski günlere en kısa süre içinde döneriz.  Pandemi döneminde özveriyle ve yine gece gündüz demeden çalışan, hiçbir zaman hizmetlerini aksatmadan görevlerine devam eden Malatya eğitim araştırma hastanesi personelini ziyaret ederek onlara moral vererek çalışmalarında başarılar diledi.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisine Battalgazi İlçe Başkan İlhan İlhan, Hastanede tedavi gören hastanede bulunan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini belirterek sorunlarını isteklerini dinledi. Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde de Kronavirüs nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdik. İnşallah Ülke olarak hep birlikte bu vürüsü’de yeneceğiz. Allah’ın izniyle eski günlere hep birlikte döneriz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine göstermiş olduğu ilgi ve teveccüh için çok mutlu olduğunu belirten İlhan, İlçemizde ayak basmadık yer sıkmadık el bırakmayacaklarını, çalışmalarına son sürat devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN