Alperen Ocakları 81 İlde Fidan Dikecek

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, 'Alperen Ocakları Bütün Neferleri İle Dün Olduğu Gibi, Bugünde Devletin, Milletinin Yanındadır.'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı “Alperenler Ocakları neferleri ile dün olduğu gibi bugünde devletinin, milletinin yanındadır.” Dedi.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar ile ilgili açıklama yapan Destici, “Ülkemizin farklı bölgelerinden gelen orman yangınları haberlerini derin bir teessür içinde öğrenmiş bulunup, şiddetli bir öfke ile takip ediyor ve bölgede söndürme çalışmalarında devletinin ve milletinin her daim yanında bulunan Alperen Kardeşlerimize ve söndürme faaliyetlerine katılan bütün görevlilere dua ediyoruz.” Diye konuştu.

Bağcı, “Bizler bu orman yangınlarının tesadüfi olarak çıkmadığını, soyları gayri sahih olan ve ateşe taptıklarını inkar etmeyen, bukelamun gibi kimi zaman kendilerini ateşin çocukları olarak gören kimi zaman farklı platformlarda boy gösterip PKK’nın taşeron Şirketi gibi hareket eden bir güruh tarafından, içeride ve dışarıda etkisini yitiren hain terör örgütünün akıllarınca var olduklarını göstermek ve Türkiye Cumhuriyeti devletini ekonomik olarak buhrana uğratmak ve dış dünyadaki saygınlığını, imajını yıpratmak için yapmış oldukları sansasyonel bir eylem olduğunun bilincindeyiz.

Devletimiz tarafından bu yangınları çıkaran maşalar başta olmak üzere ağbababalarının gerekli cezaları alacağından şüphemiz yoktur.” ifadelerini kullandı.

“Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde milletimizin feraseti ve birlik beraberliği içerisinde bu zor günleri atlatacağımızdan şüphemiz yoktur.” Diyen Bağcı “Alperen Ocakları bütün neferleri ile dün olduğu gibi bugünde devletinin, milletinin yanındadır. Orman yangınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyor. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz.”

Bağcı son olarak yarın 81 ilde fidan dikimi kampanyası başlayacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN