Nasıl Bir Dünyadayız? - İSMAİL HAKKI DALAK

Nasıl Bir Dünyadayız?


Kayseri’de bir baba. Namı diğer beynelmilel şerefsiz. Kızı 11 yaşında bir masum. Baba canavar. Eylem ise küçük yaşta ki kızına porno film seyrettirip cinsel istismarda bulunmak. Baba tutuklanıyor. İstem ise 30 yıl. Bence ve benim gibi düşünenlerce bu şerefsiz babanın cezası kuru kazığa oturtmak. Her gün azar azar ölüme yaklaşmalı. İbreti alem için örnek olmalı. Ceza kesinleşirse birde utanmadan içeride 30 yıl yan gelip yatacak. Yok böyle dünya kardeşim. Bu şerefsizlerin bu dünyanın oksijenini tüketmeye bile hakları yoktur.

Anayasayı yenilemek için çabalayan, bu anayasa değişmeli diyen vekillerimize sesleniyorum. Daha neyi bekliyorsunuz? Daha kaç can yanmalı? Kaç çocuğumuzun hayallerini bu baba müsveddeleri ellerinden alacak? Sayın yetkililer bir an önce bu şerefsizler için bir yasa bekliyoruz, cümle alemin içini soğutacak ve bir daha bu yavrularımıza el uzatamayacakları düzeyden ivedilikle.

İnsan olarak bu durumları Türk İslam ülküsünde yürüyen insanlar olarak kaldıramıyoruz. Ağır hem de çok ağır geliyor. Bu şerefsizlere ölüm bile hafif gelir. Kuduz köpeklerin içine atsak ta lime lime etseler, içim soğur mu, bilemiyorum. Acayip bir şekilde kafam bozuluyor, ruhum sıkılıyor. Yeter artık, sayın yetkililer. İvedilikle bu işe kesin çözümler getirilmeli. Benim önerilerimi dikkate almazsınız, onu biliyorum. Ancak sizlerden ivedilikle kesin çözümler bekliyoruz. Bu olayların tekrar etmeyeceği şekilde.

Türk İslam coğrafyasında yer alan canım Ülkemde böyle şeylerin olması millet olarak canımızı sıkıyor. Şerefsiz kendini erkek sanan zavallıların bizim Ülkemizde bu tür durumlara tenezzül etmelerini kaldıramıyoruz arkadaş. Herkes yaşadığı yerin ve içinde olduğu toplumun sinir uçlarına dokunacak olaylardan uzak durmalı.

Öz kızına cinsel istismar, kadına ve çocuğa (cinsiyet ayrımı yapmaksızın) yapılan tecavüzler, hayvanlara yapılan işkenceler, işlenen masum cinayetler, kaybolan çocukların bulunan cansız bedenleri ve daha niceleri. Ya failleri? Yakalananlar cezaevlerinde ki (iyi hal indirimi alanlar bile var) birde aramızda pervasızca dolaşarak yeni masumlarını arayan sapıklar var.

Buradan bu tür olaylara susan masum yavrularımıza da seslenmek istiyorum. Böyle bir durumlara asla müsaade etmeyin. Annenize, öğretmeninize veya polis ablalarınıza, amcalarınıza durumlarınızı hemen bildirin. Hiç kimse sizin masum bedenlerinizden faydalanamaz. Hiç kimse umutlarınızı karartamaz. Unutmayın devletimizin şefkatli kurumları sizi koruyacak ve kollayacaktır. Utanmayın sakın, sizi kullanmak isteyenler utansın, kahrolsun.

Tabi zor ve akıl almaz konulardan bahsettik. Ama geneline bakarsak haklının değil de güçlünün egemen olduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef. Güç merkezleri insanları ikiyüzlü bireyler haline getirdi. İsteklerle istikametler çok farklı. Bakın dünyaya, İsrail Terör Devleti Trump denen soytarıyı da yanına alarak Filistin Devletinin topraklarını gasp ediyor. Ülkemizde de mecburiyetçiler, müsaitlerin sendikasına üye olmak zorunda kalmıyor mu? Adama sebep diyorsun, oğlum diyor, kızım diyor, görevde yükseleceğim diyor, rahat edeceğim diyor. Aman ya Rabbim. Bizde “Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz” diyoruz. Bizde “Onur, Şeref, Haysiyet” vazgeçilmezimiz diyoruz. Ne diyeyim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah'ın nasip etmediğini bizim verecek halimiz yoktur. Sadece doğruları anlatırız, o kadar. Bir gün tam anlamıyla Türk İslam ülküsü gönüllere girerse işte o zaman herkes dilediğince korkmadan yaşam sürer.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı hürmetine Rabbim bizlere, sevginin ve saygının, hoşgörü ve kardeşliğin sağlandığı yarınlar nasip etsin inşallah.

 Selam Saygı ve En Kalbi Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
16May

Bize Neler Oluyor…

25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…