Sağlam, Bu Güzel Şehirde Başarılı Olacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Sezona başladığım 11 senede Kayserispor, Eskişehirspor, Bursaspor ve Beşiktaş’ta olmak üzere 8 sezonda takımlarımızın Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandığını, bunun yanında bir tane şampiyonluk ve 2 tanede Türkiye Kupası finali var dedi. Sağlam, kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, sportif direktör Ali Ravcı ve kulüp idarecileriyle birlikte Malatya’daki tesisleri gezerek, bilgiler aldı.

Sağlam, bir süre dinlendikten sonra Orduzu Pınarbaşı’ndaki Nurettin Soykan Tesisleri’nde incelemede bulundu. Sağlam,  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki iki antrenman sahasını gezen tecrübeli teknik adam, sahaların yanında yapılan yeni tesis binasını da gezerek bilgiler aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tesisleri gezdikten sonra basın mensuplara açıklamalar yaptı. “Malatyaspor ve bizim için inşallah hayırlı olur. Ben güzel olacağına inanıyorum. İnşallah hep birlikte şehriyle, taraftarıyla, bütün camiayı oluşturan dinamikleriyle, bize destek verecek halkıyla, yönetim, futbolcu, taraftar işbirliğiyle inşallah güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Yeter ki bizler birlik içinde olalım dedi.

Sağlam, futbolcuların rahat bir ortamda çalışabilmeleri için tesislerdeki eksiklerin kısa sürede giderilebilmesi amacıyla kulüp idarecileriyle görüşeceklerini belirterek, “Bugün tabi çok fazla zamanımız yoktur dedi.

Tesislerle alakalı sezon başlangıcına yani şöyle düşünüyorum Temmuz ayı kamplarda geçer, Temmuz ayının sonunda Allah’ın izniyle takım Malatya’ya dönecek. Malatya’ya döndüğü zamanda bizi o başarıya götürecek takımın, o futbolcuların rahat bir ortamda çalışabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamı onlara hazırlamamız gerekiyor.

Şimdi hep beraber sportif direktör Ali Ravcı, yönetici Erdal Gündüz ve kulüp yetkilileriyle çok kısa süre içerisinde neleri daha iyi yapabiliriz, şartları nasıl daha uygun hale getirebiliriz bunları görüşeceğiz. İnşallah bakalım herkes iyi niyetli güzel şeyler olacak” dedi. Transfer çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çok fazla zamanımız yok derken yine birazda vaktimiz var. Dolayısıyla bu vaktimizi de çok olumlu değerlendirmek istiyoruz. Yapılacak tabi ki çalışmalar çok yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bizim istediğimiz Malatyaspor taraftarını mutlu edecek, onlara keyifli futbol izlettirecek oyuncuları alıp takımı oluşturacağız.”

Sağlam, “Tabi benim antrenörlük kariyerime baktığınız zaman sezona başladığım 11 senede, takımları kendim alıp sezona başladığım 11 senede 8 senenin buna Kayserispor, Eskişehirspor, Bursaspor ve Beşiktaş’ta olmak üzere 8 sezonda takımlarımızın Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandığını, bunun yanında bir tane şampiyonluk ve 2 tanede Türkiye Kupası finali var. Dolayısıyla tabi geçmişinde böyle başarılı olan bir insanın gelecekle alakalı hedefleri de büyük olur. Beni bundan öncede birçok takım istedi. Fakat çeşitli sebeplerden dolayı kabul etmedik ya da farklı sebepler öne çıktı. Ama burayı tercih etmemdeki en önemli sebeplerden biraz evvelde saydım buradaki insanların bana duyduğu ilgi, sevgi, saygı ve bunun yanında da benim bu camiaya karşı hissettiğim duygular ve beklentiler” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN