Sağlam, Birlik Beraberlik Mesajı Verdi

Ertuğrul Sağlam ile Yeni Malatyaspor, İftarda Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilköy’deki Polat Renaissance Hotel’de gerçekleştirilen organizasyona, kulübün başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni transferlerden Beninli kaleci Fabien Farnolle, sponsorlar, Malatyalı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları katıldı.

Ertuğrul Sağlam, Yeni Malatyaspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Her çalıştığım şehri sahiplendim. Bugün imzamızı atarak Yeni Malatyasporlu oldum. Hem Yeni Malatyaspor hem de benim için hayırlı olur. Allah bizi utandırmasın. Benim burada olmama vesile olan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu. Bizler birlik beraberlik içinde olduğumuzda başarı kendiliğinde gelir. İnşallah hep birlikte çalışıp Yeni Malatyaspor’u başarıdan başarıya koşturacağız dedi.

Başkan Adil Gevrek, Evkur Yeni Malatyaspor eski Teknik Direktörü İrfan Buz’a da teşekkür ederek, “Kendisiyle konuşarak devam etmeme kararı aldık. Bizimle şampiyonluk yaşayan futbolcu kardeşlerimi bir kısmıyla devam edip bir kısmıyla yollarımızı ayırdık. Gidenlerle helalleşerek, kalanlarla da oturup anlaşarak yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Yeni Malatyaspor’un 2 yıllık anlaşmaya vardığı kaleci Farnolle ise “Burada olmaktan çok mutluyum. Fransa’da çok iyi iki sene geçirdim. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Bütün kalbim Yeni Malatyaspor taraftarıyla. Birlikte çok büyük başarılara imza atacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN