Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Gürkan’dan CHP’ye ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan CHP Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Siyasi partiler demokrasimizin temel unsurudur” dedi.

Altınşehir Anadolu Lisesi Türkiye Birincisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen EBA Fen Deneyleri Yarışmasında bu yıl Altınşehir Anadolu Lisesi iki ödül kazandı.

2017 Yılında 3 Bin 357 Çift Evlendi

2017 yılı içerisinde Malatya’da toplam 3 bin 357 çift dünya evine girerken, Malatya Büyükşehir Belediyesi evlenen bu çiftleri kral ve kraliçelere layık bir ortamda evlendiriyor.

Kasaplar Odası Seçiminde Çalışkan Güven Tazeledi

Malatya Kasaplar Odası’nın 2018 yılı genel kurulunda başkanlığa yeniden Alaattin Çalışkan seçildi.

Malatya Park AVM ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Malatyalı Gazetecilerin şerefine Double Tree By Hilton otelde kahvaltı verdi.

Bakan Tüfenkci: Bono Ve Senete İtibar Kazandıracağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Bono ve senete itibar kazandıracağız” dedi.

CHP, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Akın Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Malatya görev yapan Gazetecilerine kahvaltı verdi.

AFAD İpe Un Seriyor, Taşeron İşçileri Kadroya Almıyor

3,5 Milyon Suriyeli’yi Ağırlayan Devlet, Kamp Personelini Tanımıyor

Büyükşehir Meclisi, 2018 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2018 yılının ilk meclis toplantısını 10 Ocak 2018 Pazartesi günü, saat 14.00 de Belediye Meclis salonunda gerçekleştirdi.

Şahin, Değil Milletvekili, İnsan Bile Olamaz

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “251 şehidimize, gazilerimize çok affedersiniz “it” diye bir tabirde bulundu.

Başkan Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanına Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ümit Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mekke’nin Fethi İle Tebliğin Önündeki Engel Kalktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Medine Dönemi Siyer Dersleri’nin 9’ncusu gerçekleştirildi.

MHP Malatya İl Teşkilatı Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti

Ziyarette konuşan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Teşkilat çalışmalarını ve projelerle ilgili hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gürkan, Ak Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı İnanç’a Başarılar Diledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Ebru İnanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz’da Bedeller Ödeyerek Yeniden Var Olduk

“Ülkenin Bu Birlik ve Beraberliğe İhtiyacı Var” “Yeni Kapı Ruhuyla Kendimize Geldik” “15 Temmuz’da Bedeller Ödeyerek Yeniden Var Olduk”

Toplam 16125 haber.