İçme Haberleri

İçme Haberleri

Mert, Altyapıda Hizmet Seferberliği Başlattık

           Hekimhan İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde devam eden İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Malatya’nın her karış toprağına hizmet götürmek için 7/24 sahadayız.

MASKİ'den İçme Suyu Uyarısı

İhale Süreci Tamamlanan Projenin Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Malatya İçmesuyu İsale Hattı 1. Kısım işinin ihale süreci tamamlandı ve işin yapım sözleşmesini imzaladı.

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etap Çalışması Başlıyor

Büyükşehir Belediyemiz Ve Malatya İçin Önemli Bir Yatırım...

Başkan Gürkan, Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Yaptığı altyapı çalışmaları ile takdir toplayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi’nin içme suyu sorununu çözdü.

MASKİ, Alişar Ve Kemerköprü’ye 1000 Tonluk İçme Suyu Deposu Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya’ya 600 Milyon Liralık Dev Proje

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etabının 28 Kasım’da İhalesi Yapılacak.

13 Mahalle’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)  Genel Müdürlüğü, Akçadağ, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı 13 mahallenin içme suyu sorununu çözdü.

Başkan Gürkan, Sağlam Altyapı İnşa Ediyoruz

Yapraklı içme suyu deposunu besleyen ana isale hattı üzerinde gerçekleştirilen vana montajı çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sağlam altyapı için tüm ekibimizle sahadayız.

Salgın İddialarına MASKİ’DEN Raporlu Yanıt

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya genelinde yaşanan salgının kaynağının içme suyu olduğu ile ilgili iddialara cevap vererek, “MASKİ olarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz içme sularımız devamlı kontrol altında. Vatandaşlarımız rahatlıkla içme suyunu kullanabilirler” dedi.

Bağtepe Grubuna Bağlı 36 Bölgede Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Gürkan: Bir Yandan İçmesuyu Hattı Döşenirken Bir Yandan Da Asfalt Serimi Devam Ediyor.

İspendere Şifalı İçmeleri’nde Farkındalık Yaratan İzcilik Kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla 3 günlük “İspendere İzcilik Şifa Kampı”nın startı verildi.

Başkan Mert, Darende’nin İçme Suyu Depolarını Scada Sistemi İle Kontrol Edeceğiz

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Darende İlçesi’nin İçme Suyu İhtiyacı Sondajlar İle Karşılanıyordu. Aşudu İçme Suyu Kaynağında İyileştirme Çalışması Yaptık Ve Scada Sistemi’ne Entegre Ettik. Darende’ye Hayırlı Olsun” Dedi.

MASKİ Genel Müdürü Mert’ten Doğanşehir İlçesi’ne Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesi’nde fiziki kayıp kaçak suların önüne geçmek için içme suyu rehabilitasyon ve izole çalışmaları başladı.

3 Mahallenin 30 Yıllık İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Battalgazi İlçesi’ne Bağlı Kemerköprü, Serintepe ve Alişar Mahallelerinin içme suyu altyapısı yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren ve Serintepe Mahalle Muhtarı Abuzer Apaki devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kayış, Malatya’da Su Fiyatları Sürekli Artacak

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış, Malatya'da içme suyuna yapılan Yüzde 35’lik zammı eleştirdi.

Malatya'da İçme Suyuna 5 Zam Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Oy çokluğu ile alınan karararına göre, İçme Suyu Fiyatına 5 oranında zam yaptı. İçme Suyundaki zamlı tarife Şubat ayından itibaren geçerli olacak.

Doğanşehir-Polatdere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ilçeler başta olmak üzere kırsal ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Hekimhan-Güvenç Mahallesi’nin Alt Yapı Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Hekimhan İlçesi’ne bağlı Güvenç Mahallesi’nin kanalizasyon ve içme suyu sıkıntısı ortadan kaldırılıyor.

Maski, Hizmette Sınır Tanımıyor

Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Örencik Mahallesi içme suyuna kavuştu.

Turizmcilere İspendere Şifalı İçmeleri Tanıtıldı

Diyarbakır ve Elazığ’dan gelen sağlık turizminin temsilcileri, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla 7 bin 500 yıllık doğa ve tarihi geçmişiyle öne çıkan Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanlar ve sağlık turizmi açısından bölgede önemli bir yere sahip olan İspendere Şifalı İçmeleri gezdirildi. 

Saklı Cennet İspendere’ye Yerli Turistlerden Davet

Sağlık turizminin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve birçok insanın gözde mekanı olan İspendere Şifalı İçmeleri’nde konaklayan misafirler, doğa harikası bu yer için hayranlıklarını gizlemeyerek, yerli ve yabancı turistleri İspendere Şifalı içmelerine davet etti.

MASKİ, 24 Adet Yeni İçmesuyu Deposu Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MASKİ’den Yazıhan’a Büyük Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Yazıhanlılara daha temiz, daha sağlıklı ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması konusunda verdiği söz yerine getiriliyor.

Başkan Güder, Personellerle İstişare Toplantısı Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle İspendere Şifalı İçmelerinde istişare toplantısı yaptı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Tarafından İçmesuyu Depoları Temizleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu depolarının kapsamlı temizliğini gerçekleştiriyor.