Ediyorum Haberleri

Ediyorum Haberleri

Başkan Şengönül’üden Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum.

Başkan Ali Kazgan, Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Yeni yılın tüm insanlık için barış, huzur, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Aydın Öztürk, Yeni Yıla Yeni Umutlarla Gireceğiz

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 2024 yılının başta Pütürge'miz , Malatya'mız, Türkiye’miz ve tüm insanlık için barış, huzur, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Gürkan’dan Regaib Kandili Mesajı

Mübarek Günlerin Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştirmesini Temenni Ediyorum.

Milletvekili Çalık’tan Kırkgöz Sahil Parkı Projesine Tam Not

Milletvekili Çalık: “Denizi Olmayan Kente Sahil Getiren Başkanımızı Tebrik Ediyorum”

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Vali Hulusi Şahin’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde minnet ve saygıyla yâd ediyorum.

Vatanseverler Derneğinden, Anadolu Ahi Evran İş Adamlarına Anlamlı Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinin Değerli Yönetim Kurulu üyeleri olarak Bizlereler Ziyaret etmişlerdir ve Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Ahmet Özal, Türkiye'e 2. Özal Dönemi İle Şahlanacak

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal Tüm Türkiye'yi 2. ÖZAL döneminde bizimle yürümeye davet ediyorum dedi.

Başkan Sert, Ekonomik Krizlerin En büyük ilacı Sosyal Dayanışma

Kıymetli basın mensupları değerli Malatyalı hemşerilerimiz öncelikle değerli vaktinizi verip bize zaman ayırdığınız için her birinize teşekkür ediyor ve toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum

Başkan Şengönül: Tüm Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Tebrik Ediyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yayımladığı bir basın açıklaması ile tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Başkan Güder: Göz Aydınlığı Yavrularımızı Tebrik Ediyorum

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4-6 Yaş Minik Öğrencilerin Kur’an Geçiş Törenine Katıldı.

Özel Çocuklarımızı, El Emeği Göz Nuru Eserlerinden Dolayı Tebrik Ediyorum

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Düzenlenen Sanat Şenliği Renkli Ve Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu...

Başkan Sadıkoğlu, Hal Esnafı İle Bir Araya Geldi

Malatya Hali’ni ziyaret ederek, sebze ve meyve komisyoncularıyla bir araya gelen Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Daha taze ve sağlıklı sebze meyve tüketmemiz için gecelerini gündüzlerine katan hal esnafımızı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Emlakçılar Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Emlakçılar Odası’nı ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Emlakçılar, ilimizdeki ticari döngünün oluşmasını sağlıyor. Vatandaşlarımıza alım, satım ve kiralama konularında emlakçılara güvenmeleri ve onlarla hareket etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Başkan Dağ’dan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum dedi.

Sadet Partisinde Divan Toplantısı Yapıldı

"Muhterem arkadaşlar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri takip eden kıymetli vatandaşlarımız; Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. İnsanımızın gerçek gündemini konuşacağımız bu toplantının, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Başkan Karaman’dan Ramazan Ayı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Ramazan Ayı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı, Başkan Karamanın Mesajı Şöyle: On bir Ayın sultanı Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temenni ediyorum.

Selahattin Başkanımıza Eğitim Alanına Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Tabipler Odasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Malatya Tabipler Derneğine Ziyaret. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Malatya Tabipler Derneğini ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve beraberlik mesajları verdi ve sağlık çalışanı kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Gürkan, Dezenformasyon Ve Algılara Prim Vermeyen Malatya Basınımızı Takdir Ediyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Kızılay'dan Vatanseverler Derneğine Seminer

Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizlerden desteklerini hiçbir zaman Esirgemeyen Kızılay Şube başkanımız Ramazan Soylu beye, Semineri veren Safa Yaşar Hocamıza, tüm Kızılay ekibine, şahsım ve yönetim kurulu adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni Yılın Ülkemiz, Milletimiz Ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.

DEVA Partisi’nden Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

 DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları’ndan Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti. DEVA Partisi Yönetim Kurulu üyesi ve Battalgazi eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Vatanseverler Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum dedi.

Malatya 6. Bölge Teşviklerinden Yararlanmaya Devam Edecek

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kıbrız, Başkan Alpaslan’ın Çalışmalarını Takdir Ediyorum

Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Kıbrız, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.