Engellilere 'Engelsiz' Piknik Programı

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneği ile ortaklaşa 'Engelliler Haftası ' nedeniyle Engelli Çocukları ve ailelerine piknik Programında bir araya getirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneği anlamlı bir organizasyon ile engelliler haftası olması münasebetiyle, engelli çocukları ve ailelerini piknik programında bir araya getirerek, neşeli bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Sarıcı yaptığı açıklamada; “Doğanın içinde gönüllerince eğlenen engelli vatandaşlar, çocuklar ve gençler unutulmaz bir gün yaşadı. Başkan Sarıcı “Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sevgi ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir engel yoktur" dedi.

Engelliler haftası münasebeti ile düzenlemiş olduğumuz programda ihtiyaç sahibi ailelerimize ve Engelli çocuklarımız ile piknik yapıp eğlence eşliğinde programımızı sonlandırdık. Yapılan bu program ise engeli kardeşlerimiz ve yine Alileri çok mutlu olmuşlardır. İşte bizimde tek bir derdimiz vardır, oda engeli kardeşlerimiz ve Alilerinin mutlu olmasıdır dedi. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın dedi.

Ay Yıldız Engelli Dayanışma Dernek Başkanı Şenol Sarıcı, Engeliler haftasını kutluyorum ve tüm engeli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek istiyorum. Başkan Sarıcı, Engeliler haftası nedeniyle engeli kardeşlerimiz için düzenlendiğimiz bu programda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ozan Güler beye ve her zaman Engeli kardeşlerimizin yanında olan, Bu gezi konusunda bize ulaşım konusunda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Sami Er, tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

“Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz, onların huzuru bizim huzurumuz” diyen Başkan Sarıcı,” Sevgi ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Toplumun her kesimini olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın da hayatını kolaylaştırmak amacıyla canla başla çalışıyoruz. Şehrin sunduğu tüm imkanlardan diğer vatandaşlarımız gibi eşit bir şekilde yararlanabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle onlara yönelik eğitimden, sağlığa, ulaşımdan erişilebilirliğe, sosyal yardımdan sosyal ve kültürel etkinliklere kadar birçok alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu piknik etkinliğimizde bu hizmetlerden birisidir, onların yüzündeki gülümseme ve gözlerindeki mutluluk verdiğimiz tüm emeklere yetiyor. Piknik organizasyonuna katılan tüm engelli kardeşlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN