Avrupa Haberleri

Avrupa Haberleri

Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi, Malatya Ekonomisi Hakkında Bilgiler Aldı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut, heyetiyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Çolak, Çocuklar Ve Gençlerin Sosyal Hayata Uyumunu Sağlamak

Genel Merkezi Malatya’da Bulunan Anadolu Büyük Aile Federasyonu Hazırladığı Avrupa Birliği Projesi İle Erzurum’da "2023-2025 Stratejik Plan Çalışmayı" Düzenlendi.

Malatya Girişim Grubuna Bir Ödül Daha

Avrupa'nın en prestijli ve çok sayıda gayrimenkul projesinin ödül almak için yarıştığı European Property Awards'da Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Malatya Park Life ve Malatya Park Ofis projeleri ödüllerle takdir edildi.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Bize Özümüzden Utanmamızın Öğretilirken, Batıyı-Avrupa’yı Tanıyor muyuz?

“Özümüzden Utanmamızın Teşvik edildiği, Modellemeler Yapılarak Öğretildiği Bir Süreçte, Avrupa'da Köle Çocuk Gerçeğinin Ne Kadar Biliyoruz?”

Ağbaba, Son 24 Yılın En Yüksek Enflasyonu Gerçekleşti

Türkiye Yüksek Enflasyonda Avrupa’da Birinci, Dünyada Altıncı...

Yeşilyurt Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Doğa Yürüyüşü Düzenledi

“Sağlıklı Adımlarla Dinamik Ve Güçlü Bir Geleceğe Yürüyoruz”

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Solmazgül, Avrupa Öğrenci Birliğine (ESU) Türkiye Temsilcisi Oldu

Süleyman Solmazgül, Avrupa Öğrenci Birliğine (ESU) Türkiye Temsilcisi Olarak Seçildi.

TRB1 Bölgesinde “İşte Kadın Çalıştayları” Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) yararlanıcısı olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamında yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “TRB1 Bölgesinde Dezavantajlı Kişilerin İşgücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu” projesi kapsamında “İşte Kadın Çalıştayları” düzenlendi.

Budapeşte Şampiyonları Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından “Şampiyonlar Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya ile dönen milli güreşçi Kerem Kamal ve Buse Tosun Çavuşoğlu, spor hayatlarında başarıya giden yolu Battalgazi’deki gençlerle paylaştı.

Malatya'lı Bayan Boksör Avrupa Şampiyonu Oldu

Malatya’lı Milli boksör Hatice Akbaş, U22 Avrupa Boks Şampiyonasında kilosunda 1. Olarak altın madalya kazandı.

Vali Baruş, Milli Pentatloncuların Antrenmanına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile birlikte Malatya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda, Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanan Milli Takım sporcularının çalışmalarını izleyerek Milli Sporculara başarılar diledi.

Başkan Güder, Kervansaray’daki Spor Etkinliklerine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Avrupa Spor Haftası kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliğine katılarak, gençlerle Badminton, Satranç ve Basketbol oynadı.

Milli Kaleciden Ülkü Ocakları'na Ziyaret

İkinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli takımımızın başarılı kalecisi hemşehrimiz Selim Karadağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengül'ü ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Spor Haftasına Özel Futbol Maçı

Futbolcuların Velileri, Sahada Hünerlerini Sergiledi

Başkan Güder, Milli Kaleci Karadağ’dan Söz Aldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı’nın başarılı file bekçisi Malatyalı Selim Karadağ’ı makamında konuk etti.

Battalgazi’de Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, 2021 Yılı “Sürdürülebilir Ulaşım Sağlıklı Ve Güvenli Hareketlilik” Temasıyla Kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında ‘Pedalla Yeşile Yön Ver’ Adlı Bisiklet Turu Ve Fidan Dikimi Etkinliği Düzenledi.

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül günleri arasında farklı etkinliklerle kutlanan ve bu yıl ki teması ‘Sürdürülebilir Ulaşım, Sağlıklı ve Güvenilir Hareketlilik’ olarak belirlenen 20.Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, 4 kilometrelik yürüyüşte temiz havada spor yapmanın keyfini yaşadı.

Ağbaba,  Bu Topraklar Hacı Bektaşı, Yunus Emre’yi Yetiştirdi

Ağbaba, Avrupa Birbirini Katlederken Bu Topraklar Hacı Bektaşı, Yunus Emre’yi Yetiştirdi

Türkiye ve Avrupa Pistlerinde Yeni Bir Takım: Team AMS!

Kariyerinde 30 yılı geride bırakan ve 10 şampiyonluk sahibi İbrahim Okyay ve deneyimli ekibi tarafından kurulan yeni takım, ülkemizde ilk kez piste çıkacak Audi RS3 LMS yarış otomobili ile bu hafta sonu Türkiye Pist Şampiyonası’nda start alıyor.

Başkan Gürkan, Sporcumuzun Başarısı Bizleri Gururlandırmıştır

Özbekistan’da 15-21 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’na katılarak Avrupa Şampiyonu olan Malatyalı sporcu Okan Yamadağ ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Avrupa Şampiyonu ve Avrupa Kupası Malatya’da

Büyükşehir Belediyesi Anadolu Efesli Simon’a Fahri Hemşehri Beratı Verdi.

Başkan Gürkan, Malatya Kimliğini Müzelerimizde Yaşatıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet ile birlikte Orduzu Pınarbaşı, Hayvanat Bahçesi ile Kent Müzesi’ni ziyaret ettiler.