Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lıların Ankara'da Her Zaman Bir Kapısı Var

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara'da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya'lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara'da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya'lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi, ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, yaptığı bir çok başarılı çalışmasıyla hem Türkiye'de hemde Dünya'da adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, özellikle Malatya'dan ve Anadolu'dan gelen bir çok hastayı tedavi ederken her bir hastası ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara'da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya'lı sevdalısı hemşehrileri var. Uzun zamandır Malatya dışında yaşamam hasebiyle doğduğum büyüdüğüm topraklara bir özlemim var hasretim var. Elimden geldiğince Ankara'da yaşayan bir Malatya'lı olarak Ankara'ya özellikle hastane için gelen hemşehrilerime her anlamda yardımcı olmaya çalışıyorum. Onların hastalıkları ve durumları ile çok yakından ilgileniyorum. Biz hekimler için her hasta aynı kıymette ve değerdedir. Tabi ki bizler hiç bir hastayı ayırt etmeden en iyi şekilde tedavi etmeye çalışıyoruz. Tabi bazen bizlerde duygularımıza özlemlerimize yeniliyoruz. Bana gelen Hastamızın Malatya'lıysa sanki ailemden biri gelmiş gibi Malatya kokusunu ve hasretini gidermek için azda olsa pozitif ayırımcılık yapıp belki diğer hastalarımızdan biraz fazla sohbet etme fırsatı buluyorum. Malatya'lı hemşehrilerime Ankara'da her zaman kapım açıktır. Onların Ankara'da bir abileri bir kardeşleri var. Allah can sağlığı verdiği sürece hemşehrilerimin her zaman yanında olacağım..

Malatya'nın ve Türkiye'nin önemli hekimlerinden biri olan Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Türkiye'de daha önce yapılmayan başarılı ameliyat ve opeasyonlara imza attı.

Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan ve Çocuk Ortopedisi Kliniği sorumlusu Doç. Dr. Ali Fuat Karataş ve ekibi, Doğuştan sol uyluk kemiğinin üst yarısı ve kalça eklemi olmayan, bir bacağı diğer bacağının yarısından daha kısa olarak dünyaya gelen 3.5 yaşındaki Elif Su Coşut, Ankara Şehir Hastanesi'nde Türkiye'de ilk kez kullanılan bir yöntemle ameliyat edildi. Amerikalı ünlü cerrah Dror Paley'in tanımladığı ‘süper kalça ameliyatı'nda, Sling Prosedürü cerrahisi uygulandı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR