Genç Drejanlılar Yardımlaşma Derneği Kuruldu

Türkiye'nin  ve Malatya'nın En Büyük Aşiretlerinden Biri Olan Drejan Aşiret'inin Gençleri Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni  Kurdu.

Kurucu Başkan Drejan Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdoğan: Derneğimizin kuruluş gayesi, ülkemizde dönem dönem sağcı-solcu, Türk-Kürt, laik-anti laik, o cemaat bu tarikat, ocu bucu diye ciddi problemler yaşanmış olup milletimiz sürekli bu tür ayrıştırmalarla birbirine düşürülmüştür. Asırlarca dünyada adaleti tesis etmiş bir ecdadın torunları maalesef bu oyunlara alet olarak günümüz dünyasında bilimsel ilerlemeden geri kalmış olup ahlaksal olarak yozlaştırılmıştır.. Bizde Drejan Gençliğinin ve Memleketimizin Diğer Gençlerinin bölünüp ayrışmaması, kardeşlik ruhunu kaybetmemesi, kendilerini geliştirmeleri ve ülkemize daha faydalı olmaları adına gençlerimizi bu hususlarda bilinçli hale getirmek ve birliktelikleri sağlamak adına ilk adımımızı atarak Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi kurmaya karar verdik.

Kurucu Başkan Mustafa Özdoğan, Başta Malatya Merkez Battalgazi, Yeşilyurt, Yazıhan, Hekimhan, Arguvan ağırlıklı olmak üzere çevre iller ve Türkiye'nin her coğrafyasına dağılmış bulunmaktadır. Adıyaman, Elazığ, Sivas, Kayseri, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya , Ankara, Kırşehir, Çankırı , Çorum , Tokat , Adana, Aydın Didim ve Söke gibi bir çok farklı yer de bulunan Drejanlıları bir araya getirmeye , sosyal medya ve internet üzerinden kuracağımız platformlarla Drejanlıların bir birlerini tanımasına , tanışmasına vesile olmaya çalışacağız. Bu sosyal medya ağlarını şu an çok iyi kullanan Genç Drejanlılar, bu işin öncülüğünü yaparak tüm 81 İle dağılmış bulunan Drejanlıları gerek sosyal medya ağları üzerinden gerekse yapılacak sosyal, eğitim ve kültürel etkinliklerle kaynaşmasını sağlayarak kendisine ve ülkesine yararlı nitelikli bir gençlik adına üzerimize düşün görevi yerine getireceğiz.

Kurduğumuz bu güçlü Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Başta Malatya'mız olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde yaşayan gençlerimizi; her türlü illegal yapılar ve işlerden, uyuşturucu ve buna benzer şu an gençliği zehirleyen her türlü maddeden uzak tutmak için büyük bir azim ve iştiyakla, her bir gencimize tek tek dokunara, samimi iletişim ile Dernek olarak elimizden geleni yapacağız.

Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Özdoğan, Dernek Binamız şu an tadilat halinde olduğu için önümüzdeki günlerde İsmetiye Mh. Niyazi Sk. No: 6, Yaşar Kardeşler İş Merkezi Adresinde faliyette olacak derneğimizi görkemli bir katılımla hizmete açacağız dedi.

Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucuları Şu İsimlerden Oluştu ;

Mustafa Özdogan

Murat Çıplak

GökhanYoldaş

Miraç Akdoğan

Onur Güneş

Hacı Ömer Kodak

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR