Doçent Et ve Şarküteri Mağazası Güngör Caddesinde Açıldı

Malatya'nın Öz Markası Lezzet Doktoru Doçent Et ve Şarküteri Mağazası Fahri Kayhan Güngör Caddesinde Açıldı.
Malatya'nın tanınan İş insanlarından Doçent Et Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mehmet Akgül ilk Doçent Et ve Şarküteri Şubesini Fahri Kayhan Güngör Caddesi Alt Kavşağı Migros Market Yanında Hizmete Açtı.

Düzenlenen açılış törenine Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Naci Şavata , İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Gıda Tarım İl Müdürü Tahir Macit, TSO Başkan Yardımcısı Hasan Özkan ve Yönetimi, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun, Malatya Ziraat Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Kurum, Kuruluş, Basın ve Yayın Kuruluşu temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Doçent Et Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mehmet Akgül, Yazıhan ve Yeşilyurt'ta bulunan besi çiftliklerinde kendi ürettikleri hayvanlardan elde edilen ürünleri vatandaşlara aracısız sunmak amacıyla Fahri Kayahan'da şube açtıklarını bundan sonrada Malatya'nın ve Türkiye'nin farklı illerinde kendi markamızla ve ismimizle şubeler açacaklarını söyledi.

Hacı Mehmet Akgül ; “Özsan Sanayi sitesinde imalathanemiz var. Burası ise kendi Doçent Et markamızın ilk satış mağazasıdır. Şubemizde öncelikle kendi üretimlerimiz olan başta et olmak üzere kendi imalatımız sucuk , kavurma ve pastırma başta olmak üzere süt ve süt ürünleriyle hemşerilerimizi buluşturmak istiyoruz” diyerek mağazanın açılışına katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Açılışta konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bu gibi işyerlerin açılması hem bölgeye kaliteli hizmet sunulması hem de istihdam açısından bizim için önemlidir. Hizmetin sunulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar temenni ediyorum” dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından açılış kurban kesilerek ve dualar ile kurdele kesimi yapılarak gerçekleştirildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR