Büyük Birlik Partisinden Muhtarlara Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlarıyla Birlikte Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez, İlyas Mahallesi Muhtarımız Faik Şahin, Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir, İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kaplan, Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarı Murtaza Ede, Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Yakup Korkmaz, Çarmuzu Mahallesi Muhtarı Ali Bektaş'ı ve yine Kaysı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş'ı ziyaret ettiler.

Başkan Abdulvahap Karaman, Bizleri bu gün misafir eden Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez, İlyas Mahallesi Muhtarımız Faik Şahin, Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir, İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kaplan, Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarı Murtaza Ede, Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Yakup Korkmaz ve Çarmuzu Mahallesi Muhtarı Ali Bektaş'a teşekkür eder, hizmetlerinde başarılar dileriz. Kaysı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş'a Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Kaysı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulu arkadaşlarının bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve muhtarlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Aktaş, Bizler ülke olarak birlik içinde olduğumuzda her zaman daha güçlü oluyoruz dedi. Başkan Aktaş, Yeter ki bizler her zaman birlik içinde olalım. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR