Battalgazi Gençlik Derneği, Güzel Projelere İmza Atacağız

Merkezi İstanbul'da Bulunan Battalgazi Gençlik Derneği ve Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kısa Zamanda Yapacakları Projeler Hakkında İstişare Etmek İçin Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Battalgazi Gençlik Derneği Olarak Battalgazi'miz ve Malatya'mız İçin Çok Güzel Projelere İmza Atacağız

Merkezi İstanbul'da Bulunan Battalgazi Gençlik Derneği ve Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kısa Zamanda Yapacakları Projeler Hakkında İstişare Etmek İçin Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

İstanbul Battalgazi Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Timurtaş ve Malatya Battalgazi Gençlik Derneği Başkanı Hasan Basri Sekman, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Yokuş , Zahit Bakal , Remzi Şeker ve Mahmut Hanege'den oluşan heyet Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar , Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek İstanbul ve Malatya'da yapacakları proje ve çalışmalar hakkında bilgi verip fikir alış verişinde bulundular.

İstanbul Battalgazi Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Timurtaş ziyaretlerin çok verimli ve güzel geçtiğini belirterek Battalgazi ve Malatya için çok güzel projeler hazırladık. Battalgazi ile Sinema ve Çizgi Filim Projemiz var. Görüşmelerimiz devam ediyor ve hemen hemen başlangıç için sona geldik. Ayrıcı Seyit Battalgazi ve Battalgazi'nin tarihi ile ilgili çok kapsamlı bir arşiv araştırması yapıyoruz. Üniversitelerimiz ve Tarihçiler ile birlikte arşivlerde incelenerek titiz bir çalışma içerisindeyiz. her yıl 4 Nisan günü düzenlenen 4 Nisan Dünya Malatya Günü Patenti bizim derneğimize ait. Artık 4 Nisan'ı tüm dünya'da ve başkentlerinde kutlamak için orada yaşayan Malatya'lılar ile görüşüp geniş katılımla gerçekleştirmek istiyoruz.Kısacası güzel projelere tüm Battalgazi'liler ve Malatya'lılar olarak imza atmak istiyoruz.

Ahmet Timurtaş, Battalgazi Gençlik Derneği olarak projelerimizden biri olan Hakkari'nin daha önce Hakkari İl Müdürlüğü ile belirlediğimiz bir okula kütüphane kurmak için buradan Hakkari'ye gideceğiz. Hakkari Valimiz İdris Akbıyık Malatya'lı bir hemşehrimiz. Kendisi Hakkari'de Devletin gülen yüzünü ve Devlet Baba olgusunu orada en iyi yaşatan ve gösteren çok başarılı bir Devlet Büyüğümüzdür. Hemşehrimiz hasebiyle bu Kütüphanemize, İdris Akbıyık Kütüphanesi İsmini vererek onun bu güzel gayretlerine bizde bir parçada olsa Dernek olarak ortak olduk.

İnşallah bizler burada bulunan yol arkadaşlarımızla beraber Battalgazi Gençlik Derneği'ni layık olduğu gibi temsil edip Battalgazi ve Malatya Gençliğine yakışır o Malatya kültürünü yaşatmanın aracısı oluruz dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR