Başkan Yılmaz, Malatya Vekilleri  Bu  Millete  Layık  İnsanlar  Değiller

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz,  Katıldığı  Bir  Gazetenin Youtube kanalında Ülke  ve Malatya gündemine  dair  değerlendirmelerde  bulundu.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, İYİ Parti olarak her geçen gün büyüyerek ilerliyoruz. Yapılan bir çok ankette % 20'nin üzerine çıktığımız görünüyor. Hatta AK Parti'nin kendi yaptırmış olduğu anketlerde bile %17'lerde bir oy oranına sahip olduğumuz gösteriliyor. Halkımızın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye ve yol arkadaşlarına büyük bir teveccühü var. İYİ Parti ‘nin tüm Türkiye genelindeki teşkilatlarına yoğun bir katılım başvurusu var. Her geçen gün partimizin üye sayısı katlanarak büyümektedir. Şu kısa zaman içerisinde göreve gelmemize rağmen 5 Bin kişinin üzerinde bir üye kaydı yaptık ve her gün artarak yapmaya devam ediyoruz.

Başkan Hakan Yılmaz, Son zamanlarda bizi merkez sağ partisi olarak göstermeye çalışıyorlar. İYİ Parti olarak biz sadece Merkez Sağ'ın değil tüm Türkiye'nin partisi olmak için gayret gösteriyoruz. Çünkü partimize sadece Merkez sağdan değil Türkiye'nin bütün farklı görüşlerinden çok büyük bir talep ve katılım var. Derdi Bayrak , Ülke ve Millet olan her kesime partimizin kapısı sonuna kadar açıktır.

Türkiye'nin artık yönetilemediği aşikardır. Bunun sebebi de tek adamlık sistemidir. Ülke yönetimi tamamen reisi cumhurun iki dudağının arasında çıkacak sözle yönetilir hale gelmiştir. Bu yüzden acilen 6 Siyasi Partinin bir araya gelerek uzun zamandır çalışmasını yürüttüğü Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi lazımdır. Meclisin eskisi gibi itibar kazanması için millet iradesinin tekrar mecliste olması gerekir.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Bu ucube başkanlık sistemi meclisi tamamen yok saymış milletvekillerinin bürokratların hiç bir işlevi kalmamıştır. Bugün örnek verecek olursak Malatya'mızın iktidar milletvekillerinin yaptığı hiçbir şey yok. İktidar partisi milletvekilleri fevkalade beceriksiz sadece emir alan kendi işlerini takip eden insanlar olarak görüyorum. Bunlar Malatya'ya layık insanlar değiller. Malatyalılar Bu vekilleri Milleti ve Malatya'yı İhya etmeleri için Meclise gönderdiler. Ama sadece kendilerini ve çevrelerini ihya ettiler. Bu vekillerinin hepsi başarısız oldukları için bu milletin vekili olmaya layık değiller. Hanım efendimiz var Öznur Çalık Hanım dört dönemdir vekillik yapıyor. Malatyalıların ablası deniyor. Tamam abla olarak başımızın üzerinde yerin var. Memlekete Allah İçin elle tutulur ne yaptın. Devlet yapması gereken projeleri yaptı da sen bir proje üretebildin mi ?

Bir Hakan Kahta'lı var sağ olsun İl başkanlığı döneminde Belediyenin Esenlik marketlerini adına aldı. Allah bin bereket versin. Şimdi vekil oldu. Maşallah maddi durumu çok iyi. Şeker fabrikasında ki tüm şekerleri alıp bitirdi. Vatandaşlar 264 liraya aldıkları torba şekeri şimdi 800 liraya bulamıyorlar. Gezdiğimiz tüm marketlerde toz şekeri bulamadık… Hepsini stokladılar bitirdiler.

Birde Bülent Bey var Milletvekili Bakan'da yaptılar. Sağ Olsun Güzelde imza atar. Hiçbir özelliği yok Bence. İnsan olarak dört dörtlük olabilir ama ben beğenmiyorum.

Ahmet Çakır Milletvekilimiz var geçmişte birlikte mesai arkadaşımdı belediye başkanı iken mühendis olarak onun emrinde çalıştım. İnsan yönü çok iyi. Milletvekili olarak yeterli görmüyorum.

Malatya Milletvekilleri bu millete layık insanlar değiller. Sadece ve sadece millete cumhurbaşkanını ve Erdoğan'ı övmekten anlatmaktan başka hiç bir politika üretememektedirler. Malatya Milletvekillerinin bu millete yalan söylemekten başka hiçbir vaatleri kalmamıştır. Her gün göstermelik bir yer açıp müjdeler veriyorlar. Ama maalesef kendi çıkarları doğrultusundan başka Malatya'ya ve memlekete bir faydaları yok. Sanki bu memlekette kendilerinden başka kimse yok. İl başkanı oluyorlar , milletvekili oluyorlar belediye başkanı oluyorlar ne varsa olmaya çalışıyorlar. Oysa bu memlekette nice aslan gibi bilgili birikimli insanlarımız var. Pırıl pırıl insanlarımız, projeler üretecek gençlerimiz var. Malatya'da adam mı kalmadı da hep bunlar ön plana çıkarak Malatya'yı yönetmeye talipler. Elbette fırsat verilirse Malatya'nın yiğit evlatları çıkıp bu memleketi yönetecek ve bunlara meydan bırakmayacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR