Başkan Günata'dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı.

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı. Başkan Nadir Günata, STK'larımız Bizim İçin Çok Önemlidir. Yeter Ki Güzel İşler ve Hizmetler Yapsınlar. Günata, Yapılan Güzel İşler ve Yine Yapılacak Projeler Ülkemiz ve Yine Malatya'mız İçin Hayırlı Olur Dedi.

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Bizler bugün Malatya Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ziyaret ettik ve dernek hakkında bazı bilgiler aldık. Başkan Nadir Günata, Derneklerin yapacakları sağlıklı çalışmalar hakkında bazı bilgiler vererek, Ülke ve yine Malatya'mız için yapılan tüm sağlıklı çalışmalarına bizlerde mutlaka destek olmalıyız ve yanlarında olmalıyız. Günata, Bizler zaman zaman farklı derneklerimizi ziyaret ediyoruz ve dernekler hakkında bilgiler alarak bilgi sahibi oluyoruz buda bizleri mutlu ediyor. Kısa bir zaman içinde kurulan Vatanseverler Derneği güzel işler yapıyorlar ve bizlerde yakinen takip ediyoruz.

Başkan Nadir Günata, Kim Ülkemiz ve Malatya'mız için bir taşı bir taşın üstüne koyduysa kapımız her zaman onlara açıktır. Yeter ki güzel işler yapsınlar ve bizlerde Türk Ocağı olarak yanlarında olalım dedi. Günata, Ülkemizin birliği ve beraberliği için mutlaka birlik içinde olmalıyız ve bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır ve her zaman var olacaktır dedi. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Merkezimizi ziyaret eden Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve Allah kendilerinden razı olsun dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizin amaçları ise başlıklar halinde bilgi verirken şöyle dedi. Bizler derneğimizi kurarken beş yıl içinde 44 proje hedefimizle yola çıktık. Bazı projelerimizi hayata geçirdik ve bu çalışmalarımız devam ediyor. Alpaslan, Malatya Türk Ocaklarımızın çalışmalarını her zaman olduğu gibi bugünde takdir ediyoruz dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizim güçlü ve tecrübeli bir yönetim kurulumumuz var, Bizler hep birlikte çalışıyoruz ve ortak kararlar veriyoruz. Bizler hiçbir zaman ben demedik, bizler dedik ve bu yola çıktık. Allah nasip ederse önümüzde çok önemli projelerimiz var ve bu projelerimizi sırasıyla hayata geçirmeye çalışacağız. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bugün Derneğimizi ziyarete gelen Malatya Türk Ocakları Başkanı Sayın Nadir Günata başkanımıza, Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR