Güncel

Güncel Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında

Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın adını taşıyan üniversitemizin kuruluşunun altıncı yılını kutlarken, akademik, idari ve fiziki gelişimini sürdürmeye devam ediyoruz.

Keskin, Milli Onurun Dirilişi 19 Mayıs 1919 Tarihinde Yeniden Yazılmıştır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Milli onurun dirilişi 19 Mayıs 1919 tarihinde yeniden yazılmıştır” dedi.

Başkan Koçak'tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Budan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

(HİMYACDER) Himayeye Muhtaç Çocuklar, Yaşlılar Ve Kadınları Koruma Sosyal Yardım Ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı” Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Zor, Gençler, Sorumluluğunun Bilincinde

M.Bora Zor; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin 105. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

Başkan Yavuzkurt’tan 19 Mayıs mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toplam 16240 haber.