Güncel

Güncel Haberleri

Hanife Yazıcı, Yazarı Zekine Dündar’a Ziyaret

Hanife Yazıcı’dan “Damıtılan Yalnızlık” Adlı Şiir Kitabının Yazarı Zekine Dündar’a Ziyaret. Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet , “Damıtılan Yalnızlık” adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar’ı ziyaret etti. 

LÖSEV'li Çocuklar Yeni Yaşlarını DigiZoo'da Kutladı

Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye'nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu.  

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Yazıcı’dan İlimizdeki Fabrikalara Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde, ilimiz istihdamına ve ihracatına, yaptıkları üretim ve sağladıkları iş imkanları ile katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etti. 

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Sorumluluk bölgesinde 1 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., müşteri memnuniyetini arttırmak ve kaliteli enerji arzı sağlamak amacıyla teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Sadıkoğlu, Rezerv Alan Uygulaması Belirsizliği Artırıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde mülk sahibi vatandaşı ve işyeri sahibi esnafı rahatsız eden Rezerv Alan uygulamasına tepki gösterdi.

Toplam 16155 haber.