Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alataş'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş ve heyeti, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Basınımıza çok önem veriyoruz ve basın bizim için çok önemlidir. Başkan Adayı Sedat Alataş, Basınımızın zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz ve destek olmalıyız. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde basınımızın yanında olacağız ve destek olacağız dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt’umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Güçlü bir ekibimizin olduğunu buradan belirtmek isterim. Ekibimiz, mimarlar ve Belediyecilik tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Bu ekibimizle birlikte yeniden Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldıracağız. Eğer sizin iyi ve güçlü bir ekibiniz varsa orada başarılı olursunuz. İşte bu birlik ve beraberlik ve yine güçlü ekip bizde var. Bu ekibimizle sahalarda olarak Yeşilyurt İlçemize hizmet edeceğiz dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Esnaflarımızın çok zor bir süreç içinde olduğunu görüyoruz ve ne hikmetse yetkililerden soran bile olmamış ve buda bizleri derinden üzmüştür. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde esnafımızı mağdur etmeyeceğiz ve hep yanlarında olacağız. Yine vatandaşlarımızın çok sorunlarının olduğunu gördük çok üzüldük, Ne soran varmış nede yardımcı olan.

Alataş, ben esnaflıktan gelen biri olarak esnafın sıkıntılarını iyi bilenlerdenim, Yeşilyurt’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Esnafımızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizler buraya hizmet için geldik, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde bizim nasıl çalıştığımızı başta Yeşilyurtlular olmak üzere Malatya’lı Hemşerilerimiz görecektir. Bizler bir aya yakın sahalardayız ve esnafımızı ve yine vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ne hikmetse yetkililer ne bir ziyaret nede esnafımızı ve vatandaşlarımızı sormuşlar.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler bugün ekibimizle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Bizler basınımıza değer veriyoruz ve basın bizim için çok önemli olduğunu biliyoruz. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde basınımızın yanında olacağız. Alataş, Burada bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a ve Tüm ekibine teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Birliği Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum ve basın çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Zeki Dağ Başkanımıza ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

 Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi Ziyaret Eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza Ve Tüm Ekibine Teşekkür Ediyorum Dedi.

Başkan Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Sedat Alataş Başkanımıza çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum dedi.  Sedat Alataş Başkanımız, Kendileri esnaflıktan geldikleri için esnafın sorunlarını en yakinen bilenlerden biridir. İnşallah göreve geldiğinde de esnafımızın ve basınımızın yanında olurlar. Bizlerde kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN