Başkan Adayı Sedat Alataş'tan Basın Kuruluşlarına Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Basınımıza her zaman değer veriyoruz. Basın bizler için çok önemli bir güçtür. Basın vatandaşlarımız için haber anlamında çok değerlidir. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için vardır ve bizlerde siyasiler olarak basınımızın yanında olarak desteklemeliyiz dedi. 6 Şubat deprenmelerinden dolayı iş yerleri ve yine dernek yerlerinin yıkılması ve hasar görmesinden dolayı Basın kuruluşları ve yine iş yerleri olmadıklarından dolayı çok zor şartlarda görev yapmaktadırlar. Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde basınımızın yanında olacağız ve destek olacağız her zaman yanlarında olacağız dedi.

 

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Basın kuruluşları ziyaretinde, Yeşilyurt İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Güçlü bir ekip ve deneyimli bir kadroyla gece gündüz demeden çalışacağız Yeşilyurt ilçemiz için. Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için çalışmalıyız ve durmamalıyız. Her gittiğimiz yerler de esnafımızın ve yine vatandaşlarımızın büyük sorunlarının olduğunu görüyoruz. Bu durum bizleri üzmektedir. Eğer bizler esnafımıza sahip çıkmazsak, Malatya’da hangi esnafı durduracaksınız. Vatandaşlarımıza sahip çıkmazsak Malatya’da kimi ve kimleri bulacaksınız.

 

Başkan Dayı Sedat Alataş, Bizler bir aya yakındır sahalardayız ve vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sıkıntı içinde olduklarını yakinen görüyoruz. Vatandaşlarımız dertli, Esnafımız dertli peki kim ve kimler sahip çıkacak, İşte o zaman bizlerde Esnafımıza ve Vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. 6 Şubatta yaşadığımız depremlerden dolayı çok sayıda Malatyalı hemşerilerimiz Malatya’yı terk etmiştir. İş insanlarımız ve yine esnafımız Malatya’mızdan ayrılmışlardır. Nedenide siyasilerimiz ve yine yöneticilerimiz sahip çıkmamışlardır.

 

Alataş, Allah nasip ederde göreve gelirsek bizler esnafımıza ve vatandaşlarımıza sahip çıkacağız ve yine Malatya dışına giden tüm hemşerilerimize ve esnaflarımıza yeniden Malatya’mıza dönmek için Belediye olarak çaba göstereceğiz. Eğer bizler esnafımıza ve vatandaşlarımıza sahip çıkmazsak tabi ki hiç kimseyi bulamayız.

 

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemiz için çok önemli projelerimiz var dedi. Spordan, şehrin alt üst yapısına kadar her alanda çalışmalar plandıklarını dile getirdi. Başkan Adayı Alataş, Eski yapı stokun yenilenmesi, Yeni rezerv alanı oluşturması, Yeşil alanlar kazandırmak, Ruhsatsız yapıların yeniden değerlendirmeleri, Doğalgaz çalışmaları, Çevre Temizlik, Mahallelerimizde bulunan meydanların yeniden düzenlenmesi, Hayvan barınağı gibi çok sayıda projelerimizin olduğunu ve bu projelerimizin hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağımızı burada belirtmek isterim. dedi. Bu yapılacak projelerimiz ve çalışmalarımız için güçlü bir kadromuz ve ekibimiz var dedi. Yeter ki bizler çalışalım, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde eşit bir şekilde Yeşilyurtlu vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN