Merhabalar Sevgili Okurlarımız… - METİN TATAR

Merhabalar Sevgili Okurlarımız…


Hala korona virüs belasında kurtulamadık. Korona virüs hükmünü sürdürmeye devam ediyor; vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını, tüm uyarılara uymalarını ve bu virüsün kolay olmadığını binlerce insanın ölümü ve ölümlerin hala devam ediyor olması kanıtlamaktadır.  Bizler ülke olarak birlik içinde olursak bu virüs belasından kurtuluruz. Sağlığınızın kıymetini bilin ki zaman geçtikten sonra eyvah demeyesiniz.

Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda gezmeleri ve kendi iş yerlerini açmaları için, korona virüs tehlikesi devam ederken, mutlaka maske takmalıyız. Maske takılması tatbiki sağlığınız içindir. Bazı vatandaşlarımız maske takmaktan rahatsız oluyor. Bakınız bu maskeyi takmamız gerekiyor. Hem kendi sağlığınız hem de kendi çevrenizde yaşayan vatandaşların sağlığını düşünmeliyiz.

Korona Virüs salgını nedeniyle ülke olarak erken alınan tedbirler nedeniyle ülkemizde ölümlerin önüne geçilmiştir. Korna Virüs hastalığıyla gece gündüz çalışan sağlık bakanımızı takdir ediyorum ve kendilerini alkışlıyorum. Sağlık bakanımız bu süre zarfında gerçekten çok çalıştı ve hala bu önemli çalışmalara devam ediyor. Başarılar Diliyorum Sayın Bakanım…

Ülkemizde yapılan devlet hastanelerine karşı çıkanlar olmuştur. Tabi ki kendilerinin yapamadıklarını ve başkalarının yaptıkları hizmetlerin önünü kesmeye çalışanlar olmuştur. Peki, şimdi ne oldu sesiniz kesildi. Eğer bu devlet hastaneleri yapılmasıydı neler olurdu neler. Bakınız dünyada bir virüs belası çıktı ve çoğu ülke sınıfta kalmıştır. Allah’a çok şükür  ülkemizde alınan önlemler ile az vaka ile karşılaşılmıştır.

Bu gün Ülkemiz kendi vatandaşlarını mağdur etmeden bazı dış ülkelere insani yardımlarını yapmıştır. Belki bizler sıkıntılar çekebiliriz ama bazı zorlukları da hep birlikte aşacağız.  Bizler ülke olarak büyük bir ülkeyiz, eski Türkiye yoktur; yeni bir Türkiye vardır. Yeter ki bizler birliğimizi bozmadan kardeşçe hep birlikte bir arada yaşayalım. Biz birlik içinde olursak asla sırtımız yere gelmez.

Korona virüsün gerçekten çok tehlikeli bir virüs olduğunu unutmamalıyız. Söylenenlere göre önümüzdeki birkaç yıl içinde dünya nüfusunun büyük kısmı bu virüsle tanışacak gibi görünüyor. Bu süreçte bizlere düşen, önce hijyen kurallarına, sonra da hastalığın yayılmasını önlemek için alınan kararlara sıkı sıkıya uymamızdır. Unutmayalım ki yoğun hayat temposu içinde böyle bir fırsat bir kez daha elimize geçmeyebilir.

Korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, hastalıkla mücadele edenlere acil şifalar, onları tedavi eden doktorlara ve tüm diğer sağlık görevlilerine ve yine tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
12Oca

Güzel Güzeldir

29Kas

Duamız Sizinle…

03Ara

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

06Tem

Bayram Geldi Hoş Geldi..

31Ara

Ben Okula Giderken…