Can Can Azerbaycan... - METİN TATAR

Can Can Azerbaycan...


Tek Millet Ve İki Devlet…

Azerbaycan'daki tarihi törende dikkat çeken an…

Kimse beklemiyordu bu anı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’daydı…

Başkan Erdoğan’a Büyük karşılama yabildi…

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan’da Büyük Bir Törenle Karşılandı.

Tek Millet ve iki devlet bir araya geldi ve düşmanları çıldırttı. İşte birlik işte beraberlik budur. İki Devletin bir araya gelmesi sonunda işte zafer budur dedi. Azerbaycan bizim kardeşimizdir, Her zaman olduğu gibi Bizler Ülke olarak yanlarında olacağız ve olmaya mecburuz.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması sebebiyle gerçekleştirilen Zafer Geçidi Töreni'ne katıldı. Törende Azerbaycan halkından Başkan Erdoğan’a büyük bir sevgi gösterisi vardı ve büyük bir coşkuyla karışılandı.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev konuşma yaptı. Diğer yandan törende üzerinde "Karabağ Azerbaycandır" yazan askeri araçtaki detay dikkatlerden kaçmadı. İşte törenden öne çıkan başlıklar...

Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mehmetçik'in de katılımıyla Azerbaycan başkentinde Zafer Geçidi Töreni düzenlendi.

Tarihi günde Türk SİHA'ları ve Türk komandoları da Bakü'deki geçit töreninde gövde gösterisi yaptı. Azerbaycan halkından Türkiye Türkiye diye yer yerinde oynadı. Ardından Başkan Erdoğan’ı alkışladılar.

Azerbaycan'ın 44 gün gibi bir sürede işgal altındaki topraklarını kurtarmış oldu. Tabi ki bu coşkuda Azerbaycan halkın zaferidir. Bir zafer vardır o zaferin adıda Türkiye ve Azerbaycan’ın hakkıdır. İşte Türkiye işte Azerbaycan’ın zaferi budur. Yeter ki bizler her zaman için birlik içinde olalım.

Bakü Azatlık Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlamalarda Azerbaycan ordusu ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 2783 Mehmetçik törene katıldı.

Başkan Erdoğan, Konuştur dünya durdu. Hiç kimse bu anı beklemiyordu. Bu zaferde Türkün zaferidir. Bir an önce içimizdeki harınları temizlemeliyiz. İçimizdeki hayınların biteğinden Ülkemiz huzur için olacaktır.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'ın topraklarını işgalden kurtarmış olması mücadelenin bittiği anlamına asla gelmiyor. Bugüne kadar siyasi ve askeri alanda sürdürülen mücadele bundan sonra çok daha farklı cephelerde devam edecektir." dedi.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
12Oca

Güzel Güzeldir

29Kas

Duamız Sizinle…

03Ara

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

06Tem

Bayram Geldi Hoş Geldi..

31Ara

Ben Okula Giderken…