Yeterki Gönül Bir Olsun - İHSAN ÇOLAK

Yeterki Gönül Bir Olsun


Geliniz hep birlikte yetimlerimize sahip çıkalım. Bu yetimler bizim çocuklarımızdır. Bizler hep birlikte yetimlerimize sahip çıktığımızda mutlaka bir gün mufakasını alacağız. Bizler yetimlerimize sahip çıkarsak bu yetimlerimiz mağdur kalmaz. Yetimlere sahip çık, bir seninde yetimin olabilir. Bizler inanalar olarak mutlaka yetimlerimize sahip çıkmalıyız.

Bizler yetimlerimize sahip çıkıyoruz ya sizler. O zaman geliniz hep birlikte yetimlerimize sahip çıkalım ve destek olalım. Bizler yetimlerimize sahip çıkmasa kim ve kimler sahip çıkacaktır. Bu yetimler bizim geleceğimizdir ve geleceğimizin teminatıdırlar. Tüm gönül daşlarımızı yetimlerimize sahip çıkmalarını ve bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Geliniz bir olalım ve diri olalım. Yetimlerimizi birlikte güldürelim.

Birliğin olduğu bir yerde mutlaka birlik vardır. Bizde bu birlik vardır ve var olacaktır. Yeterki gönüller bir olsun. Akşamlar yatarken ya bir yetimin durumu nasıl diye duşundun mu acaba. Sen evinde sık sobanın önünden yatarken ya o yetim soğukta nasıl yatıyor hiç düşündün mü acaba. Sen sıcak çorbanı içerken peki o yetim ne içiyor ve ne yiyor hiç düşündü mü acaba.

Okullar açıldı ve yetimi sordunuz mu acaba. Kış geldi yetimi sordunuz mu? Yetimlerimiz üşüyor sordunuz mu? Geliniz hep birlikte yetimlerimize çıkalım.

Selam olsun Gönültaşlarımıza selam olsun. Allah’ın selam ve bereketi üzerinize olsun. Yetimlerimize ve mağdur olan ailelerimize sahip çıkınız ve destek olunuz. Bu yetimler ve mağdur olan alilerimiz hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkalım ve yardım yapalım. Şimdiden yapacağınız bu yarımlarınız Allah kabul etsin. Allah hepinizden razı olsun. Selam ve dualarımızla.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
14Eyl

Yetim Çocuklarımız

06Tem
07Haz

Ben Garip Bir Yolcuyum

16Oca
30Ara