Malatya’nın Emniyeti ve Güvenliği Emin Ellerde - ALİ DAĞ

Malatya’nın Emniyeti ve Güvenliği Emin Ellerde


Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle ilimize atanan Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, kısa zaman içerisinde başarılı bir performans göstererek Malatyalıların takdirini kazandı. Emniyet ve güvenlik söz konusu olunca Devlet-vatandaş işbirliği çok önemlidir. İlimizin güvenliği için bu durumu sağlayan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN kısa sürede farkını başarılı çalışmaları ortaya koymuştur.

İlimiz bulunduğu coğrafi konumu nedeniyle 81 il içerisinde stratejik öneme sahip ender illerden birisidir. İlimiz Doğu ile Batı arasında köprü konumundadır. Bundan dolayıdır ki Malatya’nın güvenliği demek Türkiye’nin güvenliği demektir.

Malatya’mızda neredeyse her gün olaylar yaşanıyordu. Son zamanlarda bu olaylar birden kesilmiştir. Eğer vatandaş polis iş birliği sağlanmasaydı nerde ne olay olduğu yada kimin ne suç işlediği bilgisi emniyet güçlerine bildirilmeseydi işlenen suçların aydınlatılması gecikir, işlenecek suçların önlenmesi zorlaşırdı. Ancak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN polis vatandaş diyaloğunu güçlendirerek bu konuda önemli başarılar elde etmiştir.

İlimizde yaşayan vatandaşlarımız birbirlerinin düşüncelerine ve görüşlerine her zaman saygı göstermişlerdir. İlimiz barış ve hoşgörü şehridir. Bu birlik ve beraberliğin olduğu yerde kötülük beklemek yanlış olur. İlimizin en büyük güvenlik sıkıntısı son zamanlarda aşırı göç almasından kaynaklıdır. Bu konuda alınacak tedbirlerle, polis vatandaş işbirliğiyle yapılacak çalışmalarla inşallah bu sıkıntılarda son bulacaktır.

İlimiz de sürekli sıkıntı yaşanan Cezmi Kartay, Kanal Boyu ve Fahri Kayahan caddelerinde son zamanlarda nereyse sıfır denecek seviyeye inmiştir. Bu konuda ki sıkıntılar yıllardır çözülememişken son zamanlarda bu sıkıntıların çözülmesi, vatandaşlarımızın buralarda can güvenliği korkusu hissetmeden rahat rahat dolaşabilmesini sağlanması görmezden gelinmemelidir. Eğer bir yerde birlik, beraberlik ve çalışma azmi varsa orada başarının elde edilmesi muhakkaktır.

Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN vatandaş polis iş birliğini sağlamış, kurduğu timlerle olaylara zamanında müdahale ettirmiş, son üç ayda yapılan birçok operasyonla suç örgütlerine büyük darbeler vurmuştur. Hemşerilerimizde bu durumun farkında olup, bu konudan bizlere bahsetmektedirler.

Malatya’mızın STK’ların ve mahalle muhtarlarımızın Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN’e desteklerini görüyoruz. Bu birlik ve beraberliğin hiç bozulmaması ilimiz için büyük önem arz etmektedir.  Bizlerde her daim Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN ve tüm Emniyet Güçlerimizin yanındayız.

Her Malatyalının, her Sivil Toplum Örgütü’nün Malatya’yı çok kısa bir zamanda huzur ve güven şehri yapan Malatya Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN ve ekibinin yanında olması ve destek vermesi gereklidir. Malatya Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN beyin bundan sonrada başarılı çalışmalar yapacağından hiç şüphem yok, kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ramazan Bayramını Tüm İslam Alemine ve Ülkemize ve yine Malatya’mıza tüm Dünya insanlarına barış, huzur, kardeşlik ve sağlık getirmesini diliyorum…

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 1

  • Serkan | 06 Haziran 2020 17:16

    Bizlerde polisimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi destekliyoruz. Çok anlamlı bir yazı kaleminize sağlık...

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Depremzedeye İmar Mağduriyeti

21Haz

Biraz İnsaf Yahu!

20Tem
13Eyl

Ömür Dediğin Yol

11Eyl

Şen Ola Malatya...