TİNGADER'den Başkan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan ile yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yerel basının önemine değinen Başkan Özcan, " Öncelikle Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulunu ziyaretlerinden duyduğum memnuniyetini belirtmek isterim.

Başkan Özcan, “Özellikle tarım sektörüyle ilgili gerek kuru kayısıyla ilgili haberlerimizi kamuoyunun gündemine taşıyan, hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeyen Malatya basınına teşekkür ediyorum. Haberlerimizi kamuoyunun gündemine taşıma konusunda bize ciddi anlamda yardımcı oluyorsunuz. Kayısı, Malatya'nın ekonomisi ve sosyal hayat açısından da çok önemli. Hepimiz bunun farkındayız. Özellikle yerel medya hiç bir sıkıntı ve soruna takılmaksızın bize ciddi anlamda destek oldu, olmaya da devam ediyor." dedi.
Bu vesile ile ben tekrardan yapmış olduğunuz ziyaretlerden dolayı şahsınıza ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan ise, yaptığı konuşmada; “Borsa bir şehrin ürün deposudur. Sizin döneminizde yaptığınız yatırımlarla kayısı değer buldu. Çiftçi ve üreticilerimiz bundan çok memnunlar. Tarım ve hayvancılık sektörü ile ilgilide önemli çalışmalar yapıyorsunuz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN