TİNGADER 'den Başarılı İlçe Emniyet Müdürüne Plaket

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, Doğanşehir ilçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Karadağ'ı ziyaret etti.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanşehir Şube Başkanı Şükrü Sağlam ve ilçe yönetimi ile birlikte Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Karadağ’ı ziyaret etti.
         
Emniyet Müdürü Yunus Emre Karadağ’ın başarılı bir şekilde görevini yerine getirdiğini belirten TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, şunları kaydetti:
“Bizler TİNGADER ailesi olarak Türkiye’deki basının çıtasını daha yukarı taşımak için çalışıyor ve çalışırken de başarılı bulduğumuz idareci veya siyasetçilere  takdir ve teşekkürlerimizi bildiriyoruz. Sizlerin de çalışmalarınızı Doğanşehir’e kısa sürede adapte olmanızı ve yaptığınız hizmetlerinizi takip ettiğimizi, bilmenizi isteriz. Bu vesile ile başarılarınızın devamını diler ve kabul buyurursanız Tüm İnternet gazeteciliği ve Gazeteciler derneği  adına sizlere bir plaket sunmak istiyoruz.” dedi.
Ekip Arkadaşlarımızla Birlikte Başarıyoruz       
Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Karadağ ise; plaket takdiminden sonra şunları söyledi: “Bizler sadece görevimizi yaptık, bir başarı varsa, oda sadece bana ait değil tüm ekip arkadaşlarıma aittir. Bana layık gördüğünüz bu plaketi ekip arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Birlikte ekip ruhuyla çalışıp sizlerin dikkatini üzerimize çektiysek ne mutlu bize. Ben evvela TİNGADER Sayın Bölge Başkanımız Kazım Erayabakan ve şahsında yönetimdeki arkadaşlara, Sayın hemşehrim; Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Doğanşehir Şube Başkanı Şükrü Sağlam ve yönetimine teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN