Samanlı, Her Şeyin Üstesinden Geleceğiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Malatya Milletvekili Adayı Mesut Samanlı, Malatya'da tüm zorluklara rağmen irade ve inançla her şeyin üstesinden geleceğiz dedi.


MHP'de yıllardır Ülkücü camia'da görev alan ve sevilen sayılan bir isim olan Mesut Samanlı, çalışmalarını aralıksız sürdürmekte. Aday olmadan öncede, MHP Malatya İl Başkanlığından ayrılarak , adaylığını açıklayan Mesut Samanlı, depremin ilk gününden bu yana aday adayıyken dahi çalışmalarını ve yardımlarını aralıksız sürdürdü.


Ülkücü camianın her kademesinde görev alan ,Malatya'yı  karış karış her mahallesini, her semtini ve her ilçesini yorulmak bıkmadan ekibi ile birlikte çalışan  tüm depremzedelerin sorunlarına çare olmaya çalışan ve her kesimden takdir alan MHP Malatya Milletvekili adayı Mesut Samanlı, "6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli ikiz depremden dolayı bu bayramı daha öncekilerine kıyasla biraz durgun, biraz üzgün, biraz da buruk halde karşıladığımız altı çizilmesi gereken bir husustur. Zorluklar ne kadar çetin olursa olsun, 'Her Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye' iradeinancıyla hepsinin üstesinden gelmemiz mukadderdir." dedi.


El ele verdiğimiz sürece, birbirimize sımsıkı kenetlendiğimiz müddetçe hiçbir mütecaviz emel, hiçbir menfi eylem, hiçbir melanet hedef elbette sonuç alamayacaktır ifadelerini kullanan Samanlı, "Türkiye’mizin aşılamayacak ve aşındırılamayacak müessir gücü milli birlik ve kardeşliğidir. " ifadelerini kullandı.
Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarının geç başlaması, koordinasyonsuzluk ve yardımların aksamasını eleştirmesi üzerine muhalefeti 'Kahrolsun sizin zillet anlayışınız, böyle meczup bir siyasete nasıl saparsınız' diyerek hedef  alan MHP Malatya Milletvekili Adayı Mesut Samanlı, "Biraz sabredin sizin boyun ölçünüzü yakında sandığa gömerek ilan edeceğiz.  Ne sandıktan kaçar ne demokrasiyi yok sayarız." şeklinde konuştu.


MHP Malatya Milletveki Adayı Mesut Samanlı, " Malatya'da deprem hemen hemen her mahallemizi özellikle merkezimizi yıktı. Malatya tanınmaz halde. Nitekim Devletimiz güçlü bir devlettir. Bu zorluklarında üstesinden geleceğiz inşallah" dedi.


14 Mayıs seçimlerinede değinen Samanlı, " Bizler aday olmadan öncede depremzedelerimiz ile iç içeydik ve dertleri ile dertlendik , sorunlarını ise ivedi bir şekilde çözmeye çalıştık. Büyük bir afet yaşadık Malatya ile birlikte 11 ilimiz. Ne varki Malatya'da ayakta kalacak bina bulmak zor. Temelli, Sıtmapınarı, Fahri Kayahan, Cengiz Topel alt tarafı, Çevre yolu alt tarafı, Fuzuli,Kışla daha yazamadığımız bir çok mahalle tamamı ile binalar ağır hasarlı durumda. Bu ağır hasarlı binalar acilen ivedi bir şekilde yıkımları gerçekleşmeli.

 Gerçekleşen en ufak bir artçıda ağır hasarlı binaların kendiliğinden yıkıldığını görmekteyiz ve vatandaşlarımız zor durumlara düşmekte.

 Malatya'lı hemşehrilerim bilsinler ki, bu sorunun bilincindeyiz ve her daim ilgili makamlara iletmekteyiz. " 
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini niyaz ediyorum diyen Samanlı, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kabul edildiği 16 Nisan 2017 Halkoylaması öncesinde iç ve dış ihanet cephesinin eş zamanlı provokasyonları hız ve yaygınlık kazanmıştı.Çünkü Türk milletinin tarihiyle, kimliğiyle, sosyolojisiyle ve kültürüyle müzahir bir yönetim reformunun gündeme alınması yerli ve yabancı odakları çılgına çevirmişti.
Nitekim koro halinde saldırıya geçmişlerdi.


Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin doğruluş müjdesiydi.
Bu nedenle ülkemizdeki siyasi muhalefet dış bağlantılı siparişle yeni hükümet sistemini karalamak için her çirkinlikten medet umdu.Devamlı çamur attılar.
Ağızlarından bir kez de olsa hayır çıkmadı, milli ve isabetli bir değerlendirme duyulmadı.


Tek adam rejimi dediler, hükümet sistemiyle rejimi birbirine karıştırdılar.Bir yalana bin yalan kattılar.Diktatörlük var dediler, şayet böyle olsaydı nasıl bu kadar pervasız ve hayasız olabileceklerini, ulu orta nasıl bu kadar kolay hakaret edebileceklerini hiç hesaba katmadılar.Milletimizin iradesine kilit vurmayı denediler.15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin intikamını almak için kuyruğa girdiler.Türkiye’nin, Cumhuriyet tarihinin üçüncü evresine kazasız, kansız ve sorunsuz geçmesine tahammül edemediler." şeklinde konuştu.

 Samanlı 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı ve MHP'nin Malatya'da başarı ile çıkacağına inandığını açıklayarak, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a milletvekilliğinde ise MHP'nin kadrolarına güvenmelerini istedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN