Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarından Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a Ziyarette bulundular.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akçay, 6 Şubat depremlerinde dernek binalarının yıkılması nedeniyle Basın konteynerinde görevlerine devam eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret ettik.

Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Cumali Akça, 6 Şubat depremlerinde Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Buda bizleri derinden üzmüştür. Allah bir daha bu depremleri vermesin inşallah. 6 Şubat depremlerinde Malatya’mız sınıfta kalmıştır. Buda Malatyalı hemşerilerimizi ve bizleri derinden üzmektedir.

Diğer İllere baktığımızda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki Malatya’da bu çalışmalar neden yoktur? Hala anlamış değiliz. Malatyalı hemşerilerimiz hala konteynerde zor şartlarda hayatlarına devam ediyorlar.  Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Malatya’mız için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız dedi.

Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.  Başkan Adayı Cumali Akçay, Bizler Saadet Partisi olarak basınımıza önem veriyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu da belirtmek isteriz dedi.

Saadet Partisi  Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat,  6 Şubat depremleri gerçekten Malatyamızda büyük bir yıkım ve hasar vermiştir.  Başkan Adayı Mikail Polat, Allah bir daha bu tür depremler ve afetler Ülkemize vermesin inşallah.  

Belediye Başkan Adayı Mikail Polat,  Bizler Malatya’mıza ve Battalgazi İlçemize hizmet için yola çıktık, Başka bir Malatya’mız ve Battalgazi İlçemiz yoktur. Hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi İlçemizi ayağa kaldıracağız.  Başkan Adayı Mikail Polat, Sayın Cumali Akçay Başkanımız gereken açıklamayı zaten yaptı. Bizlerde hep birlikte Malatya’mız için çalışacağız.

Saadet Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat, Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Tüm ekibini kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.


Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı derneğimizi ziyaret eden Saadet Partisi Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Cumali Akçay ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat’a Şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 6 Şubat depremleri Malatyalı hemşerilerimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Başkan Dağ, İnşallah devletimiz ve hükümetimiz biran önce Malatya’mıza yapacakları yardımlarıyla Malatya’mız eski günlerine döner. Başkan Dağ, Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akçay ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat’a Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN