Başkan Adayı Gediktaş'tan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımızı Ziyaret Ederek Hekimhan İlçemize Yapacağımız Projeler Hakkında Bilgiler Paylaştık dedi. 

Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Bizler bu yola çıkarak Büyüklerimizle istişarelerde bulunuyoruz ve onların tecrübelerinden yaralanarak yolumuza devam ediyoruz. Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımız, Hekimhan Taşoluk ve Kaymak Mahalleri Yardımlaşma Dernek Başkanı olarak görev yapmaktadır ve tabi ki bizimde tecrübelerine ihtiyaçlarımızın olduğunu düşünüyorum, İnşallah desteklerini bekliyoruz dedi. 

 Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Hekimhan için çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi. Bizler Hekimhan İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz ve yeniden ayağa kaldıracağız. Gediktaş, Hekimhan İlçemiz özelikle hayvancılık ve çiftçilikle daha önde olan bir İlçemizdir. Allah nasip eder bizler göreve gelirsek, Özelikle Hayvancılıkla ilgili ve yine çiftçilerimizle ilgili çok önemli projelerimizin olduğunu bilmenizi isterim. dedi.

Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Hekimhan İlçemizi ve tüm Mahallelerimizi seviyoruz ve hizmet aşkıyla yola çıktık. Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde tüm Hekimhanlı hemşerilerimizle birlikte Hekimhan İlçemize hizmet edeceğiz ve gece gündüz demeden hizmete devam edeceğiz.  

Başkan Adayı Gediktaş, Hekimhan İlçemiz için acilen yapılacak projelerimiz ise şöyle. Hekimhanı, hizmet belediyeciliği ve üretim belediyeciliği ile taçlandıracağız.  İlçemizde tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesinin önünü açarak Hekimhan’ımıza marka değeri kazandıracağız. Hekimhan İlçemizi turizme kazandırmak için çok önemli projelerimiz var. Kış turizmi Hekimhan İlçemiz için çok önemlidir. Hele hele Hekimhan Kayak merkezinin bir an önce hizmete girmesi için büyük çaba saf edeceğiz. İlçemizde geçen kuzey ve güney birbirine bağlayan karayolunun ticari anlamda canlandırarak ekonomik bakımdam İlçemizin prestijini artıracağız. Sosyal ve kültürel tesislere öğrencilerimize ve gençlerimize yönelik kütüphaneler ve yine spor alanları kazandırarak İlçemizi canlandıracağız. Yapılacak bu tüm çalışmalarımız İlçemizin ekonomik kalkınmışlığını Türkiye genelinde işini ehli şehircilik anlamında tecrübeli ve Hekimhan’ın evlatları ile hep birlikte yapacağız dedi. 

Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ’ı Ziyaret Etik, Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri misafir eden başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş Kardeşimiz bugün derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve ekibine başarılar diliyorum Allah yollarını açık etsin dedi. 

Başkan Zeki Dağ, Bizler Hekimhan İlçemizi seviyoruz, Tabi ki kim Hekimhan İlçemize hizmet ederse bizlerde her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek isteriz. Bizler bir Hekimhan’lı olarak ne düşerse üzerimize basın olarak her zaman varız ve gereken desteğimizi veririz dedi. 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bizleri ziyarete gelen Saadet Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gediktaş kardeşimizi kutluyorum ve çıktığı bu önemli yolda kendilerine başarılar diliyorum.  Başkan Dağ, Yusuf Gediktaş kardeşimiz Hekimhanın Taşoluk Mahallesindeyiz ve bizlerde Yusuf kardeşimize destek olmalıyız dedi. Çıktıkları bu yolda kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN