Oryantiring Sporcuları Kıyasıya Yarıştı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Oryantiring Sporcuları Kıyasıya Yarıştı.

Oryantiring Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri İlimiz'deberaber yapıldı.

Malatya' da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Oryantiring Haftası Etkinlikleri İlimiz Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleştirildi.

 

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde OryantiringHaftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri'nde dereceye giren sporculara AFAD Yetkilileri tarafından madalyaları takdim edildi.

 

6 Şubat'ta meydana gelen deprem ardından İlimiz Afad Yetkilileri'nin canla ve başla vatandaşlarımıza hizmetlerinden ötürü, 19 Mayıs 1.'lik  Kupası Çadır Kent'te görev alan AFAD Personellerine takdim edildi.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN; Her yıl İlimizde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Deprem nedeni ile bu yıl ki Oryantiring Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri'ni İlimiz Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde depremzede olan lisanslı sporcularımıza destek olmak ve onlara yanlarında olduğumuzu belirtmek adına Çadır Kent'te etkinliğimizi yoğun katılım ve kıyasıya yarış ile tamamladık.Dedi.

Büyüğünden küçüğüne her yaş kategorisinde yarışan sporcularımız müthiş bir efor sergileyerek 19 Mayıs 1.' lik Kupasını kazanan sporcularımıza hizmetlerinden ötürü AFAD Sorumluları'na hediye ettiler.

Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ konuşmasında; Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak hizmet etmeye ve ilimize sporcu kazandırmaya devam ediyoruz. Bu yıl Oryantiring İl Temsilcimizin talebi doğrultusunda Çadır Kent'te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Oryantiring Haftası Etkinliği'nin organizasyonunakarar verdik. Depremin ilk gününden belli İlimiz Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi bugünde depremzede çadırlarında yarışmamızı yaparak depremzede sporcularımızın mutluluklarına ,sevinçlerine ve de başarılarına ortak olduk.

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman depremzede sporcularımızın yanınızdayız. Oryantiring Yarışması'nı düzenleyen başta Malatya  İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN olmak üzere antrenör, hakem ,sporcu ve velilerimize emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim.dedi

Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halil GÜRBÜZ konuşmasında; Yeşilyurt Halk Eğitim olarak spor faaliyetlerimizin ve kurslarımızın yoğun faaliyetlerine devam ediyoruz. Halk Eğitim Merkezi olarak bizler bu zor günlerde tüm kurslarımızı aktif ederek İlimize hizmet etmek için kurs eğitmenlerimiz ile birlikte İlimiz'in her yerine spor hizmetini götürmeye devam ediyoruz. Bugün burada Halk Eğitim Kursumuzun öğrencileri kıyasıya bir yarışma gerçekleştirdiler. Yarışmaya katılım sağlayan tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum .Dedi.

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü AFAD Sorumlusu Veysel Mehmet ULU konuşmasında; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Oryantiring Haftası Etkinlikleri'nin Çadır Kent'te olması bizler için sürpriz oldu.

19 mayıs 1.'lik  Kupası'nı depremzede sporcularımız bizlere hediye ettiler. Malatya AFAD Ailesi olarak bizleri onurlandırdılar. Emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ederiz. Malatya'mız dün olduğu gibi bugünde bir bütünlük içinde hep beraber  el ele vererek tekrardan İlimizi kalkındıracağız. dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Oryantiring Haftası Etkinlikleri madalya ve 1'lik. Kupası takdimi ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN