MHP Milletvekili Adayları Malatya'da Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Şehitler Haftası nedeniyle Malatya’da Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.


Şehitler haftası dolayısıyla ülkücü şehitlerinde aralarında bulunduğu Karababa ve Şehir Mezarlığındaki şehitlikleri ziyaret eden Milletvekili adaylarında Uğur Sevim “Bu vatan toprakları uğruna canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine de Rabbimden sabır diliyorum” dedi.


Milletvekili adaylarından Ömer Ekici ise “Bir ülke uğruna, bir ülkü uğruna, mukaddes bir amaç yolunda candan vazgeçmek fedakârlıkların en büyüğüdür.

 Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.
Sevim “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu, gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakarak ödeyebiliriz. Bu anlamda hiçbir zaman teröristlerle pazarlık yapamayacak, teröristlerle aynı masada yer almayacak, teröristlere boyun eğmeyeceğiz. Bu mukaddes topraklar üzerinde yaşayabiliyorsak vatanı için korkmadan canını veren şehitlerimiz sayesindedir.

 Toprağın bağrında kefensiz yatan şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bu anlamda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti için uğruna hayatlarını kaybetmiş aziz kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor, Cenabı-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN