MASKİ'den Önemli Duyuru

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Son günlerde Kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik şahıs ve şahısların olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürlüğü Kamuoyuna yapılan yayınların asılsız oluğunu belirterek” MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan açıklama veya duyuru dışındaki paylaşımlarla itibar edilmemesi “ gerektiğini belirtti.

MASKİ Genel Mdürlüğünden Yapılan açıklamada; 


KAMUOYUNUN DİKKATİNE

       Bazı basın-yayın organları ve sosyal medya kanallarında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından depremden sonra suya zam yapıldığı yönünde asılsız paylaşımlar ile hemşehrilerimiz üzerinde olumsuz algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

        06.02.2023 tarihinden itibaren Malatya il sınırlarımız içinde hiçbir hemşehrimize su borcu tahakkuku yapılmamış olup, herhangi bir zamlı su tarifesi uygulanmamıştır. Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin kararları doğrultusunda deprem sonrası su tarifeleri belirlenecek olup, tüm hemşerilerimiz ile birlikte eski berrak suyumuza erişinceye kadar su tahakkuku yapılmayacak olup, deprem sonrasında oluşan tüketimler ücretlendirilmeyecektir.

        Tüm hemşerilerimizden ricamız; MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan açıklama veya duyuru dışındaki paylaşımlara itibar edilmemesidir.

MASKİ Genel Müdürlüğü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN