Malatya Polisi Göz Açtırmıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da bu yaşanan asayiş ve hırsızlık olaylarla ilgili haber şöyle: 06.06.2024 günü saat 23.15 sıralarında Küçük Sanayi Sitesi girişinde meydana gelen olay Sefa KARAKUŞ (1988 doğumlu) isimli şahıs ateşli silah yaralanması sonucunda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Henüz tespiti yapılamayan olayın fail veya faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLERİ, ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğün yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, İlkokulu öğrencilerine yönelik tiyatro, balon ve sihirbazlık gösterisi düzenlenmiş, öğrencilerimizle eğlenceli vakit geçirilmiştir. Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce öğrencileri sevindirmeye devama ediyor.

MALATYA KAÇAKÇILIK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;

-7600 Dal/Adet İçi Tütün Doldurmuş Gümrük Kaçağı Makaron

-4500 Deste Gümrük Kaçağı Sigara Sarma Kâğıdı

-14 Adet Gümrük Kaçağı Akıllı Cep Telefonu

-3 Adet Gümrük Kaçağı Akıllı Kol Saati, Ele Geçirilmiştir.

4-Şüpheli Şahsa 5607 Skm Suçundan Yasal İşlem Yapılmıştır.

MALATYA KOM’UN BAŞARILI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan KOM Şube Müdürlüğü ve MİT Başkanlığınca yapılan FETÖ/PDY Göz açtırmıyor. Malatya KOM’UN Başarılı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan KOM Şubesinin çalışmaları şöyle: 04.06.2024 Günü Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğümüz ve MİT Başkanlığınca yapılan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonda 9 Şüpheli şahıs yakalandığı bildirilmişti. 07.06.2024 günü adli mercilere çıkartılan şüpheli şahıslardan 7 şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞ, 2 şüpheli şahıs ise Adli Kontrol kararıyla serbest kalmıştır.

NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE EKİPLERİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekiplerin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekiplerin yaptıkları çalışmaları ise şöyle: 05.06.2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce sokak satıcılarına yönelik yapılan fiziki takipli çalışmada 5 İkamet ve 5 hedef şahsa yönelik yapılan operasyonlarda;

6801 Adet Sentetik Ecza Maddesi,

1 Adet Ruhsatsız Tabanca, ELE GEÇİRİLMİŞ

Yakalanan 4 Şüpheli şahıs çıkartıldığı Adli Makamlarca TUTUKLANMIŞ, 1 Şüpheli şahıs Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılmıştır.

MALATYA POLİSİMİZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLDULAR

Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi görev engelli öğrencimiz Temel Yeterlilik Sınavına katılabilmek için yardım talebinde bulunması üzerine;

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Turgut Özal Tıp Merkezinden öğrencimiz alınıp Yeşilyurt Sadreddin Konevi Kız İmam Hatip Anadolu Lisesine intikali sağlanmıştır.  İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN