Malatya Fırını, Lezzet Düşkünlerinin İstanbul'daki Tek Uğrak Yeri Oldu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İşletmesiyle Gurme ve Birbirinden başarılı Yemek sektörünün Duayenlerinin akınına uğrayan Pide, Lahmacun, Kavurma ve Tavalarıyla Ünlü Malatya Fırını lezzet düşkünlerinin yoğun talebiyle karşı karşıya.

İstanbul’da uzun yıllar pide – lahmacun Et Tava Fırını işleten Bülent Barman’ın işletmeciliğini yaptığı Başakşehir’de Malatya Pide, Lahmacun, Et Tava Fırını Başak Mahallesi Hüdavendigar Caddesi 4. Etap 2. Kısım Başakşehir / İstanbul adresinde hizmet verdiği pide fırını lezzet düşkünlerinin yoğun talebiyle karşı karşıya.

Ülkemizin yöresel lezzetlere ve damat tadına verdiği önemi ilke edinerek, bu meşakatli sektörün öncülerinden olan Malatya Fırını herkesimin damak tadına uygun binbir çeşit yemek, pide, kavurma ve meşhur tavası ile misafirlerin damağına nefis tadlarla hitap ediyor.

Malatya Fırını’nın İşletme sahibi Bülent Barman; Biz insanların cebindeki parasına değil, soframızda aradığı tadı bulmuş, doymuş ve mutlu ayrılan gönüllere talibiz. Şuan için sektörümüzde iş kurmakta zor büyütmek daha zor, Çıtamızı yükseltmek için çok çalışıyoruz.  Dürüstlük bize ilke olarak en büyük gayedir.

Kaliteden taviz vermeden, Lahmacun ve Pide Kültürünü en lezzetli şekilde bizi tercih eden herkese ilk günkü sevgiyle ve lezzetle ikram ediyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN