İstanbul'da En Önemli Günleri Yöresel Lezzetlerle, Başaran Catering Organize Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Güney ve Doğu illerinin Yöresel Lezzet diyarı olduğu bilinen bir gerçek olduğu gibi, bu sofralara olan önem veren Adıyaman ve Malatyalıların özellikle tercih ettiği, önemli gün ve organizasyonlarda lezzetli sofraları Başaran Catering organize ediyor.

İstanbul’un 39 ilçesine ve 81 ilin kendine has yemeklerini lezzeti sofralarla buluşturan Başaran Catering Dernek STK ve Toplu yemeklerin vazgeçilmez adresi oldu.

 

Başaran Catering Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Memiş, İstanbul Sultagazi’de bulunan Kurumsal fabrikamızda biribirinden tecrübeli  sektörün yön veren Aşçı ve personellerini bünyemizde bulundurarak, ilk önceliğimiz olan hijyenli bir ortamda Adıyaman ve Malatya olmak üzere 81 İlimizin tüm yöresel yemek ve lezzetlerini İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz.

Ülkemizin o kadar zengin ve biribirinden lezzetli yemekleri var ki biz bu lezzetleri olduğu gibi, afiyetli şekilde damakta bıraktığı ilk tad gibi aynı şekilde bizi tercih eden Hamuru Anadolu sofrasında yoğurulmuş o lezzet kültürüne önem veren vatandaşlarımıza aynen o kıvam ve lezzet ile sunmaya çalışıyoruz.

 

Ahmet Memiş, Tabi ki firmamızın yoğun tercih edilmesinin başarısının altında sadece bizlerin imzası yok.  Bu başarı hikâyesinin altında Düğünlerinde, Mevlitlerinde, Taziyelerinde, İş Yerlerinde, Toplantılarında ve özel günlerinde bizleri tercih eden başta Adıyaman’lı ve Malatya’lı hemşehrilerimizin imzası var.

Başaran Catering’e bu başarı hikâyesini yazdıran ve emeği geçen herkese şahsım ve tüm çalışan kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN