Keskin, Esnaf İşyerini Açarak Malatya'yı Canlı Gösteriyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 

İnönü Caddesi üzerinde hasarsız olan işyerlerinde faaliyet gösteren yada kaldırımda tezgah açan esnafları tek tek ziyaret eden Keskin, Malatya’da önceliğin deprem ve ticari hayatın biran önce canlandırılması olması gerektiğini söyledi.

İşyerine açan her esnafın Malatya’da ticaretin canlanması için küçük bir kıvılcım yaktığını belirten Keskin, “Depremin ilk gününden beri ifade ediyorum, Malatya’da ticari hayatı canlandırmadan, Malatya’yı canlandıramazsınız, kalkındıramazsınız. İşyerini açan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum, esnafımız zorluklara ve imkansızlıklara rağmen işyerlerini açarak, Malatya’yı canlı göstermeye çalıştı.” dedi.

“Hep beraber çalışırsak, birlik içinde olursak Malatya’mızı kalkındırabiliriz” diyen Keskin, “Akpınar ile Emeksiz Caddesi arasındaki işyerleri yapılacak. İşyerlerini yıktırmayanlar gelip, ‘Bizimkini de yıkın’ diyecek. Ama o zaman iş işten geçecek. Şimdiden söylüyorum, bir iki tane orta hasarlı, az hasarlı dedikleri işyerlerini de gelin hepsini yıkalım, devlet bize bir destek versin, yerinde dönüşüm yaparak, herkese sıfırdan dükkanı kadar dükkan yapalım.” İfadelerini kaydetti.

Esnaflar, depremin ilk gününden beri sahada gördükleri ve sürekli esnafın sorun ve taleplerini dile getiren Keskin’e teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN