Fendoğlu, MHP Olarak Bu Çeçimi Çok Başarılı Bir Şekilde Atlatacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “MHP bugün dimdik ayaktadır. 2018’de MHP’yi yüzde 4 gösterenlerin hepsi sandığa gömülmüştür. Seçimlerde en iyi sonucu alabilecek güç ve kudrete sahibiz. MHP olarak bu seçimi çok başarılı bir şekilde atlatacağız.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Akçadağ ilçe merkezi ile birlikte Kayadibi, Esenbey, Doğantepe,, Kozluca, Sarıhacı ve  Develi Mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.  

Milletvekili Fendoğlu, “Kimseyi ayırmadan, Türk-Kürt demeden, Alevi-Sünni demeden Malatya’da herkesin köyüne gittim. Çünkü bizim tarihimizde bu var. Bizde ayrıştırma yoktur, birleştirme vardır. Bizde öteleme yoktur, küçüklüğümüzden beri biz böyle yetiştik. Bizim tarihimiz böyle. Eğer bugün başkalarını söylediği gibi ayrımcılık yapsaydık, bugün Balkanların, Avrupa’nın yarısı Türkçe konuşuyordu.  Kimse Türk milliyetçilerini yargılayamaz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinde en büyük etkenlerden birisi MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’dir. O gün Bakırköy’de oturup çay karıştıran Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün Zillet İttifakının adayı olmuştur.” dedi. 

Fendoğlu şunları söyledi, “MHP bugün dimdik ayaktadır. 2018’de MHP’yi yüzde 4 gösterenlerin hepsi sandığa gömülmüştür. Bugün birlik ve beraberliğimizi bozdan, fitneye fırsat vermeden bütünlük içinde Malatya’da başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Seçimlerde en iyi sonucu alabilecek güç ve kudrete sahibiz. MHP olarak bu seçimi çok başarılı bir şekilde atlatacağız.”

Seçimden dolayı depremin kesinlikle unutulmadığını, depremin yaralarının sarılması için başlatılan tüm çalışmaların kesintiye uğramadan sürdüğünü belirten Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Cumhur İttifakı deremden 75 gün sonra Nurdağı’nda depremzedelere evleri dağıttılar.  Malatya’da da inşaatlar devam ediyor. Konutlar Malatya’da 1 yılda bitirilip teslim edilecek. Bu gücün tek kaynağı milletimizdir.  Depremden dolayı Malatya’da hiç kimse mağdur edilmeyecek. Malatya’yı yeniden eski günlerine hep birlikte kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerinin hepsini biliyoruz, gereğini de yapacağız. Şu anda konteyner işyerleri için çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Seçimlerden dolayı depremi unutmadık, unutmamızda mümkün değildir. Cumhur İttifakı, depremin yaralarını sarmak için tüm imkanları halkımız için seferber etmiştir.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN