AK Partili Doç. Dr. Babacan, Malatya'mıza ve Ülkemize Hizmet Etmek İçin Buradayım

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan” Malatya’mıza ve Ülkemize Hizmet Etmek İçin Buradayım” dedi.

      Malatya’nın mevcut ana gündem maddelerinin yanı sıra, hususen deprem sonrasında şehrin bütün unsurlarıyla yeniden ayağa kaldırılması için var gücümüzle hep birlikte çalışmak durumundayız diyen AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan” Malatya’mızın sorunları, talepleri ve beklentilerini yerinde tespit ederek; şehrimizi parti genel politikaları dahilinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü biçimde temsil edecek bir performans ortaya koyacağıma inanıyorum” diyerek Malatya halkına seslendi.


         AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan yaptığı yazılı basın açıklamasında” 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aziz şehrimiz Malatya’da AK Parti milletvekili adayı olarak çalışmalara başlamış bulunuyorum. Ülkemizin ve bölgenin cazibe şehirlerinden biri olan Malatya’mızda büyük yıkıma ve can kaybına yol açan, hemşehrilerimizin hatırı sayılır bir kısmının şehir dışına çıkmasıyla neticelenen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin gölgesinde- buruk da olsa- seçim hazırlıklarını yürütme gayretindeyim. 

      Malatya’nın mevcut ana gündem maddelerinin yanı sıra, hususen deprem sonrasında şehrin bütün unsurlarıyla yeniden ayağa kaldırılması için var gücümüzle hep birlikte çalışmak durumundayız. Gerek âciliyet gerektiren barınma ihtiyacının giderilmesi, gerekse sanayi, ticaret, sosyal/kültürel vb. gündelik hayatın yeniden ve bu defa daha güçlü şekilde kurulması zarureti nedeniyle şehirdeki bütün paydaşlarla birlikte samimiyet ve gayretle çalışmak için buradayım. 

       Genç bir siyaset bilimi hocası olarak akademik birikimimi, sivil toplum ve gençlik çalışmalarımla sahaya ilişkin biriktirdiğim tecrübemi, düşünce merkezi faaliyetleri/medya programlarıyla ülke ve dünya gündemine ilişkin kamuoyuyla paylaştığım görüşler hepinizin malumudur. Burada kısaca atıfta bulunduğum bu müktesebatı, ülkemiz ve dünyanın pek çok farklı köşesinden sahip olduğum beşerî sermayeyi şehrimizin hak ettiği yeri alması için seferber edeceğim. 

      Bu çerçevede Malatya’mızın sorunları, talepleri ve beklentilerini yerinde tespit ederek; şehrimizi parti genel politikaları dahilinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü biçimde temsil edecek bir performans ortaya koyacağıma inanıyorum. Malatya’mızın yeniden inşa edilmesi, geliştirilmesi, imaj ve itibarının ülkemiz ve dünya ölçeğinde hak ettiği yere ulaştırılması amacıyla hizmet edeceğim bu yolda, sizlerin de destek ve katkılarınızı son derece değerli buluyorum.

        Malatya’mız, ülkemiz ve milletimiz için 14 Mayıs 2023 seçimlerinin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN