Karate Milli Takım Antrenörü İdris Gürbüz İlimizde Karate Semineri Verdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden 5. dan 4. Kademe İdris GÜRBÜZ Malatya ilini ziyarette bulunarak, ilimizdeki sporcularımızın gelişimi için seminer verdi.

Türkiye Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa ÇELİK ilimize misafir olarak gelen, Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden 5. dan 4. Kademe İdris GÜRBÜZ'ü misafir etti.

Mustafa ÇELİK konuşmasında,  ziyaret amaçlı ilimizi ve bizleri ziyarete gelen İDRİS GÜRBÜZ hocamıza ilimiz adına hoş geldin diyorum. Sizin gibi değerli hocalarımızı ilimizde ağırlamaktan misafir etmekten onur ve guru duyarız. Her zaman olduğu gibi bugünde ilimize gelen hocalarımızın tecrübe ve birikimlerinden yararlanmak için hazır hocamız burada iken sporcularımızın ve Malatya karatesinin gelişimi için, seminerler düzenledik.  Bizlere destek veren İdris Hocama Bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ederim. Her şey Güzelim Malatya'mız İçin dedi.

JSKA Malatya il temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN, İlimiz karatesi her geçen gün ilerlemek ve  gelişmektedir. Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa ÇELİK hocamız ile birlikte İlimizin karatesi daha da başarılı olacaktır. İlimize nezaket ziyaretinden ötürü , , Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden 5. dan 4. Kademe İdris GÜRBÜZ'ü hocamıza hoş geldiniz derken, seminerden ötürü çok teşekkür ederim. dedi.

Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden 5. dan 4. Kademe İdris GÜRBÜZ Konuşmada Malatya'da olmanın gurunu ve onurunu yaşadığını ifade ederken, misafir perverliklerinden ötürü Karate İl Temsilcimiz Mustafa ÇELİK'e ve tüm Malatyalılara teşekkür ederim.Bizler hizmet için güzelim ülkemizin her yerinde hizmete hazırız. Vatanımıza milletimize ve e ülkemize hizmet etmek çok güzel bugün burada sizler ile bir araya gelmek çok keyif e benim için onur verici oldu. Malatya Karatesini yakından takip ediyorum, çok başarılı geleceğin şampiyonları ve ülkemizi temsil edecek şampiyonlar her geçen gün  alttan yetişiyor. Malatya ilini ve sizleri çok sevdim. Tüm sporculara  hakem ve antrenörlerimize başarılar diliyorum dedi. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN