Karademir'den Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir ise “Basını içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için parti olarak elimizde ne geliyorsa onu yapmaya çalışacağız. Özelikle yerel basınımızın ayakta durması için yerel yönetimlerin mutlaka sahip çıkmalıdır. Yerel yönetim yerel basınımıza sahip çıkmasa kim ve kimler sahip çıkacaktır. Karademir, Yerel basınımız zor şartlarda görev yaptığını bizler biliyoruz, Ama yerel yöneticiler sanırım hala görmüyorlar buda bizleri derinde üzmektedir.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle derneğimizi ziyarete gelen Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir, Kardeşimize teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Basınımızın zor şartlarda görev yaptığını iyi biliyoruz ve yerle yöneticilerin yerel basına mutlaka sahip çıkması ve destek olması gerekiyor. Eyer yerel basının ayakta durmalarını istiyorlarsa mutlaka deste olmalıdır. Başkan Dağ, Özelikle bir an önce basın yasasının çıkması ve yine internet yasasının çıkmasını bekliyoruz. Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı tüm meslektaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN