Gelecek Partisi İl Başkanı Dr.Uçkan,'Halkın Gündemi Ekonomi'

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı'nca organize edilen  ve bir süredir devam etmekte olan 'Gönül Buluşmaları' , sorunların dile getirildiği  istişare toplantılarına dönüştü. Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan,' Kime dokunsak binlerce 'ah' işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Dr. Ahmet Ercan Uçkan’ın il başkanlığı görevine geldiği günden itibaren başlatılan ve hemen hemen her hafta düzenlenen “Gönül Buluşmalarında, Malatya’nın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşlar ile  biraya geliniyor. Özellikle ekonomik krizin büyüdüğü dönemde gerçekleşen toplantılarda sıkıntıların kendileri ile paylaşıldığına dikkat çeken Dr. Uçkan,” Toplantıları bir araya gelmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Ancak,  ekonomik sıkıntıların insanların fazlasıyla gündemini oluşturduğunu

Görüyoruz.

Herkes ekonomik açıdan yaşananları anlamaya çalışırken, gelecekleri ile ilgili yaşadıkları endişeleri bizlerle paylaşıyor. İnsanlarımız arasında karamsar bir hava etkili. Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz.  Görünen o ki,  iktidarın ekonomi ile ilgili aldığı kararlar ve uygulamalar vatandaşı rahatlatmamış durumda. Endişe büyüyor. İnsanlar faturalarını ödeyemiyor, gelen zamlar altında eziliyor. İşsizlik dayanılmaz boyutlarda..” dedi.

“ÇARE GELECEK PARTİSİ’NDE”

 Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, “Gönül Buluşmalarında ortaya çıkan karamsar tablo sonrasında yaptığı açıklamalarda çarenin Gelecek Partisi’nde olduğunu vurgulayarak, “ Güçlü kadrolara sahip Gelecek Partisi’nin iktidarında Türkiye bu sıkıntılarından kurtulacaktır. Seçim kaçınılmaz artık. Halkımız bu süreci iyi değerlendirmeli ve kendisine bu sıkıntıları yaşatanlara sandıkta gereken dersi vermeli.” şeklinde konuştu.

   “Gelecek Partisi olarak kentimize maddi ve manevi alanda kazanım sağlayacak her konuda çözüm ve önerilerimizi herkesle paylaşmaya devam edeceğiz.” diyen Dr Uçkan, ‘’Demokrasinin en önemli unsuru olan STK’larımızla, mahalle muhtarlarımızla kentin kanaat önderleri ile bir çok görüşmede bulunarak ülkemiz ve kentimiz ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

      Gelecek Partisi İl Yönetimi, son olarak Yeşilyurt Cumhuriyet

Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, Atatürk Mahallesi Muhtarı Salman Şahbaz, Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Bostanbaşı mahallesi muhtarı Faik Özbay, Yakınca mahallesi muhtarı Mevlüt Tunç ve Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit’i, ziyaret ederek mahallelerin sorunları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu. Ayrıca Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Başkanımız Özcan Gözene, Akçadağlılar Dayanışma Derneği

Başkanı Murat Maskar ve Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret edilerek,  özellikle gençlere yönelik yapılacak eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

       

Malatya İl Başkanı 

Dr. Ahmet Ercan UÇKAN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN