İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin Akçadağ'da

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Seçim Çalışmaları Kapsamında İYİ Parti Akçadağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunan İYİ Partili Şahin 2023 Seçimlerinde İYİ Parti Akçadağ'da kazanacak dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin’e hayırlı olsun temennisinde bulunan İYİ Parti Akçadağ İlçe Başkanı Hasan Uçak Malatya’mızdan Vekil çıkaracağız şeklinde konuştu.

Seçim Çalışmaları Kapsamında İYİ Parti Akçadağ İlçe Başkanımız Hasan Uçak ve yönetim Kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını ifade eden. İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Türkiye’de Ekonomik anlamda. Büyük sıkıntı ve çıkmazların içinde, Bunun mücadelesini İyiler ve cesurlar olarak vermekteyiz. Akçadağ ilçemizde İYİ Parti İlçe Başkanımız Hasan Uçak bunun mücadelesini vererek İYİ Parti Bayrağını Dalgalandırıyor dedi.

2023 Genel Seçimlere 4 ay kaldığını ve Mücadeleye devam edeceklerini Belirten. İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin ‘İYİ Parti Kadrolarımız hazır 2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adaylarımız ve Adaylarımızla beraber Akçadağ ilçemizde İyi Partiyi istediğimiz yere getireceğiz. Akçadağ ilçemiz 3 veya 4 dönemdir AKP’ye Oy  vermekte ama AKP Akçadağ ilçesine hizmet yapmadığını ifade eden İYİ Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Şahin AKP’yi Eleştirerek Akçadağ’da hizmet yok, Sosyal anlamda daha iyi olabilir, 2023 Seçimlerinde vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz Seçmenlerimizin en büyük eleştirisi Akçadağ İlçesine Hizmet konusunda AKP’ yeteri kadar Destek vermiyor hizmet etmiyor. 2023 Genel Seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakan Yapacağız ve Malatya’mızdan vekil çıkaracağız ifadelerini kullandı. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet özcan | 10 Şubat 2023 04:01

    Hiç zahmet etmesin aday olduğunda dün Akçadağ lıyı tanımayan gün gelince Akçadağ lı hiç tanımaz herkes herşeyi İyi biliyor

BUNLARA DA BAKIN